| 0 ΣΧΟΛΙΑ

Nail Gel Polish Kit Review

shellac at home-slf (2)

Ναι καλησπέρα, με λένε Αλεξία και τα νύχια μου είναι μονίμως μία τραγωδία. Μονίμως απεριποίητα παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες μου, τα νύχια μου φαίνεται να έχουν αναπτύξει τη δική τους προσωπικότητα – δεν εξηγείται αλλιώς! Ξοδεύω άπειρες ώρες και ενέργεια για να τα βάψω και να τα περιποιηθώ και κάθε φορά εκείνα χαλάνε με το που φτάσω στο ραντεβού μου ή στη δουλειά. Λοιπόν, νυχάκια, guess what, εγώ είμαι το αφεντικό της υπόθεσης και γι’αυτό έβαλα τα μεγάλα μέσα επενδύοντας σε ένα shellac kit!

Σε γενικές γραμμές, ένα ραντεβού για shellac νύχια, θα κοστίσει περίπου 20ευρώ (συν άλλα 5-10 για αφαίρεση). Το shellac kit που αγόρασα κόστισε περίπου £65 (μαζί με το buffer και κάτι εργαλεία για τα πετσάκια που προσέθεσα στο καλάθι μου), ωστόσο μακροπρόθεσμα θα μου σώσει πολλά χρήματα και χρόνο. Τα κακά μαντάτα με το shellac είναι ότι τα (καλά) βερνίκια είναι αρκετά ακριβά, περίπου £15 το μπουκαλάκι. Παρ΄όλα αυτά, θεωρώ πως είναι μία καλή επένδυση αν είσαι μία γυναίκα που θέλει μονίμως περιποιημένα νύχια.

shellac at home-slf (4)

Μιλώντας για βερνίκια, το σετ έρχεται παρέα με μερικά βερνίκια Bluesky, τα οποία δεν είναι και φανταστικά, σύμφωνα με τις διάφορες κριτικές που διάβασα. Για να είμαι ειλικρινής, βέβαια, προς το παρόν τα έχω χρησιμοποιήσει μία φορά και δεν αντιμετώπισα προβλήματα, με την εξαίρεση του top coat που το βρήκα αρκετά παχύ για τα γούστα μου. Σύμφωνα με το Google, τα προϊόντα CND είναι τα καλύτερα, όπως επίσης και τα OPI. Ίσως, λοιπόν, στο άμεσο μέλλον να αγοράσω ένα CND top coat, αλλά είναι πανάκριβα τα ρημάδια οπότε ακόμα το σκέφτομαι!

shellac at home-slf (3) shellac at home-slf (1)

Είμαι ευχαριστημένη με την αγορά μου; Ναι, ναι, χίλιες φορές ναι! Ακόμα βέβαια δεν μπορώ να κάνω κάποιο σχόλιο για το πόσο πολύ διαρκεί το μανικιούρ, μπορώ ωστόσο να προσθέσω σχόλια στο άρθρο μου σε λίγες μέρες και να επανέλθουμε στο θέμα. Η διαδικασία είναι υπερβολικά απλή και χαλαρωτική, και το αποτέλεσμα βγήκε άψογο, παρά το γεγονός ότι σε καναδυό νύχια καταλάθος έβαλα λίγο παραπάνω βερνίκι από όσο έπρεπε.

Αν θες να το αγοράσεις, κάνε κλικ εδώ! Εσύ έχεις δοκιμάσει κάτι ανάλογο;