| 0 ΣΧΟΛΙΑ

Fitness Geek

juicysport-slf-5

Εγώ και η γυμναστική δεν είμαστε πολύ καλοί φίλοι. Μισώ τον πόνο, τον ιδρώτα και την προσπάθεια που απαιτείται για να κάψεις μισό κιλό. Αλλά μου αρέσει να έχω ένα γυμνασμένο σώμα με όμορφες καμπύλες, οπότε αποφάσισα πως έπρεπε να ξεκινήσω γυμναστική κάπου τον Οκτώβριο, όταν η ζυγαριά έδειξε καμιά δεκαρια κιλά παραπάνω. Για να πω την αμαρτία μου, βέβαια, αυτό που με ώθησε στο να γραφτώ στο γυμναστήριο είναι ότι ξοδεψα ένα σημαντικό ποσό σε όμορφα ρούχα γυμναστηρίου πριν καν εντοπίσω πού εχει γυμναστήριο κοντά μου.

Όλες οι μεγάλες εταιρίες έχουν όμορφα αθλητικά ρούχα τελευταία, αλλά η Juicy Couture τράβηξε την προσοχή μου αμέσως. Η sportswear συλλογή περιλαμβάνει έντονα χρώματα και χαριτωμένα σχέδια που στοχεύουν στη φασιονίστα fitness freak που θέλει να δείχνει όμορφη ακόμα και όταν φωνάζει “όχι αλλα squats Παναγια μου”!

juicysport-slf-4 juicysport-slf-3 juicysport-slf-2 juicysport-slf-1

Γι’αυτο, αν γυμνάζεσαι ή σκοπεύεις να ξεκινήσεις, θα σου πρότεινα να ρίξεις μια ματια στις αθλητικές συλλογές της Juicy και να επενδύσεις σε μερικά κομμάτια, που σίγουρα θα κάνουν τη γυμναστική λιγότερο δύσκολη/βαρετή/επίπονη.

photo by Matina <3