| 0 ΣΧΟΛΙΑ

Eating Duck Breasts @Clos Maggiore

Υπάρχουν δύο ειδών εστιατόρια: εκείνα που αγαπάς και επισκέπτεσαι όσο πιο συχνά μπορείς, κι εκείνα που αγαπάς εξίσου, αλλά τα αφήνεις για πιο ειδικές περιστάσεις. Το Clos Maggiore ανήκει, για μένα, στη δεύτερη κατηγορία.

Είναι ένα γαλλικό εστιατόριο στην καρδιά του Covent Garden, είναι υπέροχα ρομαντικό και λίγο ακριβό – αλλά χαλάλι του. Το επισκέφτηκα τον Ιανουάριο για να γιορτάσω ένα χρόνο σχέσης με το αγόρι μου και το juicy detail της υπόθεσης είναι ότι είχαμε κλείσει τραπέζι από τον περασμένο Αύγουστο! Βλέπεις, το Clos Maggiore είναι διακοσμημένο με τέτοιο τρόπο που σου κόβει την ανάσα όταν το αντικρύσεις – έχει παντού cherry blossoms, απαλή, διακριτική μουσική και εκπληκτικό φαγητό.

IMG_6794 IMG_6799

Σαν ορεκτικό, διαλέξαμε να φάμε ουρά βοδιού (δεν έχω φωτογραφία αλλά ήταν τέλειο) και στη συνέχεια προχωρήσαμε στα κυρίως. Εγώ διάλεξα στήθος πάπιας με σως μελιού και δαμάσκηνο και ήταν, με το χέρι στην καρδιά, ό,τι καλύτερο έχω φάει ποτέ στη ζωή μου. Το επιδόρπιο μόνο μας απογοήτευσε ελαφρώς, επειδή ήταν αρκετά μικρό (είναι sharing dish για δύο άτομα).

Με λίγα λόγια, να πας οπωσδήποτε – αν σχεδιάζεις να επισκεφθείς το Λονδίνο σύντομα, θα σου πρότεινα να κλείσεις άμεσα τραπέζι!

Το Clos Maggiore βρίσκεται στο 33 King St, London WC2E 8JD