| 0 ΣΧΟΛΙΑ

Whoa, That Girl Bought A New Skort

addloft-slf-9

Αν γκρεμίστηκε ο φούρνος της γειτονιάς σου, μην ανησυχείς, είναι επειδή ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ένα νέο skort μπήκε στη συλλογή μου – το παλιό (πλέον) skortάκι ζητούσε απεγνωσμένα άδεια. Το challenge, φυσικά, ανεβαίνει level μιας και το νέο κομμάτι είναι τόσο διαφορετικό από το προηγούμενο. Έτσι λοιπόν, στην πρώτη του βόλτα έξω στον (καυτό και) μάταιο τούτο κόσμο προτίμησα ένα basic look για να αποφύγω τυχόν λάθη μέχρι να κάνω brainstorming με τον εαυτό μου και να βρω το ΤΕΛΕΙΟ skort look που θα το αναδείξει και θα το απογειώσει και θα το μπλα μπλα μπλα.

Εννοείται πως για ακόμα μία φορά έκανα λάθος όσον αφορά στα υφάσματα διότι, αγαπημένες αναγνώστριες, η δαντέλα είναι μέγα λάθος όταν έξω έχει 38 βαθμούς. Πρέπει κάποτε να μάθω να ντύνομαι κατάλληλα ανάλογα με τη θερμοκρασία, δεν είναι δουλειά αυτή. Θα μου πεις, βέβαια, και τι να βάλεις ρε κοπελιά όταν πας για καφέ; Το μαγιό σου; Σωστό.

addloft-slf-1 addloft-slf-3 addloft-slf-6 addloft-slf-10 addloft-slf-7 addloft-slf-4 addloft-slf-5 addloft-slf-8 addloft-slf-2

Tezenis top // AddLoft skort // Treis sandals // Claire’s necklace

photo by Mariza Kapsabeli