| 1 ΣΧΟΛΙΑ

Glamorous In 5 Minutes

colgate-slf-1

*διακριτικό βηχαλάκι* Ναι γεια σου, θα ήθελα λίγο την προσοχή σου! Ναι, σε ‘σένα μιλάω αγαπημένη αναγνώστρια. Σε ‘σένα που είσαι φοιτήτρια και άργησες να ξυπνήσεις για να πας στην εξεταστική. Σε ‘σένα που έχεις ξαφνικό ραντεβού (αλλά δεν σε πειράζει που σε ενημέρωσε τελευταία στιγμή, συμβαίνουν αυτά, θα αρχίσεις τη μουρμούρα μετά το πρώτο τρίμηνο). Σε ‘σένα που έχεις μικρά παιδιά και δεν προλαβαίνεις να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου. Και, τέλος, μιλάω σε σένα που βαριέσαι απελπιστικά πολύ να ετοιμαστείς για όποια υποχρέωση έχεις, αλλά δε θέλεις να είσαι απεριποίητη (τώρα μπορείς να έχεις και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο).

Σήμερα, λοιπόν, θα σου αποκαλύψω τα δικά μου μυστικά για ένα glamorous look μέσα σε 5 λεπτά (ναι, το έχω χρονομετρήσει).

Αλλά πριν από εμένα, ας στα πει ο ειδικός, ο μάστερ του είδους, ο αγαπημένος GlamournessMyGod (δε θα σταματήσω ΠΟΤΕ να γελάω με αυτό το video):

#1. Δεν έχει σημασία αν έχεις φανταστικό χαμόγελο, ειλικρινές και σέξι. Τα δόντια επιβάλλεται να είναι λευκά – όχι όμως υπερβολικά λευκά σαν τον Ross Geller σε αυτό το επεισόδιο των Friends:

Για να το πετύχεις, βούρτσισε τα δόντια σου για 2 λεπτά με την ολοκαίνουρια Colgate Max White One Optic που χαρίζει λευκό χαμόγελο στη στιγμή.

#2. Λένε ότι η mascara αποτελεί από μόνη της ένα ολοκληρωμένο σετ μακιγιάζ. Ποια είμαι εγώ για να το αμφισβητήσω; Άπλωσε λοιπόν 1 στρώση mascara στις πάνω βλεφαρίδες και δώσε έμφαση στην εξωτερική πλευρά για ένα πιο γατίσιο look. 

#3. Κοίτα τον καθρέφτη, χαμογέλα και άπλωσε λίγο ρουζ στο σημείο που φουσκώνει το μαγουλάκι για τη γνωστή όψη υγείας και φρεσκάδας.

#4. Επειδή όταν βιαζόμαστε πρέπει να στραφούμε σε ένα natural makeup για μεγαλύτερη ασφάλεια, βάλε λίγο διάφανο lipgloss στα χείλη ώστε να δείχνουν πιο ζουμερά – άλλωστε, το αποτέλεσμα που θέλεις είναι να φαίνεσαι πιο λαμπερή σε χρόνο dt, ή αλλιώς “καλέ, ξύπνησα και ήρθα, δεν ετοιμάστηκα καθόλου, ούτε τόσο δα”.

#5. Χρησιμοποίησε ένα λευκό μολύβι ματιών και τράβα μια διακριτική γραμμή στο εσωτερικό των κάτω βλεφάρων – αυτό θα κάνει τα μάτια σου να φαίνονται μεγαλύτερα και πιο ξεκούραστα.

#6. Τελευταία κίνηση και σημαντικότερη: τίναξε τα μαλλιά σου με φορά από κάτω προς τα πάνω, ανακάτεψε τα λίγο και δώσε ένα πρόχειρο επιμελώς ατημέλητο ύφος.

colgate-slf-3

6 βήματα, 5 λεπτά και ελπίζω να είχες αποφασίσει τι θα βάλεις πριν τελειώσει το 5λεπτο διότι, φίλη μου, δεν έχω κάποιο μυστικό για να βρεις το τέλειο outfit μέσα σε τόσο σύντομο χρόνο. Η μοναδική μου συμβουλή πάνω στο τζιζ θέμα είναι να προσθέσεις ένα statement κολιέ που 9 στις 10 φορές καταφέρνει να σώσει ακόμα και το πιο πρόχειρο look. Αν το challenge των 5 λεπτών δε σου αρκεί, σου έχω δυσκολότερο (είναι από διαφήμιση των Window 8 αλλά τόσο μα τόσο ωραίο):

Όρμα λοιπόν στις υποχρεώσεις σου χωρίς καμία καθυστέρηση και με fabulous look! Αν θέλεις να δοκιμάσεις τη νέα Colgate, να την κερδίσεις και να χαλαρώσεις με μια συνεδρία spa (καθώς και να απολαύσεις ένα δείπνο μαζί μου για να πούμε όλα τα κουτσομπολιά του πλανήτη) κάνε κλικ εδώ και δήλωσε συμμετοχή στο φανταστικό διαγωνισμό της Colgate, λέγοντας μας ποια είναι τα δικά σου μυστικά για glamorous look σε 5 λεπτά!