| 0 ΣΧΟΛΙΑ

Not Your Typical Bikini

triangl-smellslikefashion-9

Αν αναζητάς τρόπους για ένα ιδιαίτερο fashion statement στην παραλία, τότε η Triangl είναι το σωστό brand για εσένα. Ερχόμενη από τη μακρινή Αυστραλία, η συγκεκριμένη εταιρία είναι το νέο καυτό brand στα swimwear και σίγουρα θα σε ξετρελάνει με το αθλητικό ύφος στα μαγιό, σε συνδυσμό με τα υφάσματα που θυμίζουν στολή δύτη. Επιτέλους, μία ικανοποιητική απάντηση στα κοριτσίστικα μαγιό που έχουν γεμίσει ασφυκτικά τις παραλίες. Τέρμα οι φιόγκοι και τα πουά για λίγο, ας προσποιηθούμε ότι είμαστε surfers και φουλ αθλητικοί τύποι. Αυτό που με εντυπωσίασε περισσότερο στο ύφασμα του bikini είναι ότι δε χαλαρώνει και παραμένει σφιχτό – πράγμα που πρακτικά σημαίνει ότι δεν θα αποκαλυφθεί παραπάνω δέρμα από όσο θέλω, παραμένει δηλαδή στη θέση του όποια κίνηση κι αν κάνω. Φέτος θα δοθεί ένα τέλος στις βουτιές που καταλήγουν με το μαγιό μου σε άλλη θέση, αμήν.

triangl-smellslikefashion-1 triangl-smellslikefashion-2 triangl-smellslikefashion-4 triangl-smellslikefashion-3 triangl-smellslikefashion-10 triangl-smellslikefashion-5 triangl-smellslikefashion-7 triangl-smellslikefashion-6 triangl-smellslikefashion-13 triangl-smellslikefashion-8

Όταν η συγκεκριμένη πορτοκαλοασημί ομορφιά έφτασε στο σπίτι μου, ήταν Γενάρης και επειδή δε μπορούσα να το φορέσω είχα στεναχωρεθεί. Επιτέλους, οι προσευχές μου ακούστηκαν και ήδη με φαντάζομαι να πλατσουρίζω σε γαλανά νερά φορώντας το κάθε μέρα. Μπορεί να μην έχω ιδέα τι θα κάνω φέτος το καλοκαίρι και ποια μέρη θα επισκεφτώ, ξέρω όμως πως ό,τι κι αν διαλέξω θα το κάνω με στυλ.

photos by Mariza Kapsabeli