| 0 ΣΧΟΛΙΑ

Ted Baker London F/W 2014-2015

tedbaker-slf-15

“Δε μπορεί να είναι τυχαίο που το χειμώνα θα βρίσκομαι στο Λονδίνο, την έδρα δηλαδή των καταπληκτικών Ted Baker“. Αυτό σκέφτηκα μόλις έλαβα την πρόσκληση για την παρουσίαση της χειμερινής συλλογής του αγαπημένου brand που πρόσφατα μπήκε στον όμιλο του FF Group – το κάρμα με καλεί να τα αγοράσω όόόλα. Κι ενώ στην αρχή ήμουν διστακτική γιατί είχα την εντύπωση πως οι τιμές είναι αρκετά τσιμπημένες, με έκπληξη διαπίστωσα ότι έκανα λάθος, καθώς ένα φόρεμα κυμαίνεται από 70 μέχρι 100 ευρώ περίπου.

Κάπου εκεί άρχισα να είμαι αισιόδοξη και αμέσως με φαντάστηκα κάπου στην Oxford Street να μπαίνω σε ένα κατάστημα Ted Baker και να μην ξέρω τι να πρωτοδιαλέξω: το ροζ ή το κίτρινο φόρεμα; Το φούξια σακάκι ή το fake γουνικό; Και από τσάντες, ποια τσάντα ταιριάζει περισσότερο στο στυλ μου; Κι ας μην αρχίσω για τα παπούτσια. Να, δες κι εσυ:

tedbaker-slf-1 tedbaker-slf-2 tedbaker-slf-11 tedbaker-slf-10 tedbaker-slf-7 tedbaker-slf-12 tedbaker-slf-18 tedbaker-slf-16 tedbaker-slf-13 tedbaker-slf-8 tedbaker-slf-5 tedbaker-slf-20 tedbaker-slf-17 tedbaker-slf-19 tedbaker-slf-6 tedbaker-slf-3 tedbaker-slf-22 tedbaker-slf-21 tedbaker-slf-23 tedbaker-slf-9

Κι αφού χάζεψα πολλές ώρες, αφού τα φαντάστηκα όλα πάνω μου και αφού κατέληξα ότι μάλλον πρέπει να τα αγοράσω όλα να τελειώνουμε, βρήκα τον έρωτα. Το ένα, το μοναδικό, το φόρεμα που μυρίζει Αλεξία από χιλιόμετρα. Μπαμπά, να τι δώρο θέλω:

tedbaker-slf-24

 

Εναλλακτικά, μπορείτε να βάλετε όλοι μερικά cents και να μου το αγοράσετε ξέρω γω. Χατίρια δε χαλάω, ααααα όλα κι όλα.