| 0 ΣΧΟΛΙΑ

They Call Me Macaron

skort-slf-1

Στυλιστικά μιλώντας, η άνοιξη είναι ταυτόσημη των παστέλ αποχρώσεων και του κοριτσίστικου ύφους, οπότε ας αγκαλιάσουμε τα all time classic trends για να αναδείξουμε το αγαπημένο μας (μου, έστω) skort. Ναι, το μαύρο καλσόν δεν ταιριάζει ιδιαίτερα με τον ηλιόλουστο καιρό, είναι όμως ιδανικό για τις ψυχρές ανοιξιάτικες βραδιές και προσωπικά επιμένω να το φοράω στις χαλαρές εξόδους για ποτό. Μιλώντας για ψυχρά βράδια, ένα δερμάτινο τζάκετ στο πιο χαριτωμένο χρώμα είναι ό,τι χρειάζομαι για να απογειώσω το look χωρίς πολλά φρου-φρου κι αρώματα. Οι γύρω μου με φωνάζουν macaron όταν είμαι ντυμένη έτσι και ο αδερφός μου γελάει κάθε φορά που φοράω το skort, αλλά εγώ δεν πτοούμαι και εξακολουθώ να νιώθω ο εαυτός μου όταν το επιλέγω, εξ’ ου και η φιλοδοξία μου για τα top 10 skort looks.

skort-slf-5skort-slf-10skort-slf-3skort-slf-7skort-slf-9skort-slf-11skort-slf-6skort-slf-8skort-slf-15skort-slf-4skort-slf-13

 Τώρα βέβαια τα πράγματα έχουν δυσκολέψει – η απουσία καλσόν στα επόμενα 5 skort looks (μιας και βρισκόμαστε αισίως στο 5ο) σίγουρα θα με βγάλει από το comfort zone μου. Το challenge, όμως, είναι ακριβώς αυτό και γι’αυτό απαιτείται μεγάλη φαντασία. Γι’αυτό η μόδα είναι τόσο ενδιαφέρουσα, γιατί θέτει προκλήσεις που απαιτούν μια μικρή σπαζοκεφαλιά ώστε να τις φέρεις εις πέρας.

  • Δες όλα τα skort looks εδώ.

Miss Selfridge skort // Zara jacket & top // The Cambridge Satchel bag // Steve Madden shoes

photos by Mariza Kapsabeli