| 2 ΣΧΟΛΙΑ

This Is What I Look Like Every Single Day

casualpunk-smellslikefashion-5

Δε θα μπορούσα να βρω πιο ταιριαστό τίτλο. Θα στο επιβεβαιώσουν φίλοι και γνωστοί, αυτό το look όπως ακριβώς το βλέπεις έχει φορεθεί τόσο πολύ, σε σημείο να έχει καταντήσει δεύτερο δέρμα. Κι όμως, ποτέ δεν το βαριέμαι. Είναι όσο απλό και ιδιαίτερο χρειάζεται για να με βγάλει ασπροπρόσωπη πάντα και παντού, άνετο και χουχουλιάρικο (ξέρεις άλλωστε ότι αυτό το φούτερ το ερωτεύθηκα από την πρώτη στιγμή, σε αυτό το άρθρο). Ίσως φανεί υπερβολικό, αλλά όταν επιλέγω αυτό το look αισθάνομαι ασφάλεια και αυτοπεποίθηση, νιώθω πως τίποτα δε θα μπορούσε να πάει στραβά όταν φοράω αυτά τα ρούχα. Κάτι σαν το αρκουδάκι που μου κάνει παρέα στον ύπνο.

casualpunk-smellslikefashion-8 casualpunk-smellslikefashion-7 casualpunk-smellslikefashion-3 casualpunk-smellslikefashion-4 casualpunk-smellslikefashion-9 casualpunk-smellslikefashion-6 casualpunk-smellslikefashion-1 casualpunk-smellslikefashion-2

Γενικά μιλώντας, μου αρέσει να έχω έτοιμα σύνολα στην ντουλάπα μου τα οποία ξέρω ότι ταιριάζουν σε πολλές περιστάσεις και που μου δίνουν το ίδιο αίσθημα ασφάλειας – φροντίζω να τα επιλέγω 1) όταν πανικοβάλλομαι σχετικά με το τί να φορέσω [κάθε 3 μέρες δηλαδή] και 2) όταν είμαι πεσμένη ψυχολογικά και ψάχνω κάτι να μου ανεβάσει τη διάθεση.

Δε μπορεί, σίγουρα έχεις κι εσύ κάποια ρούχα “ασφαλείας” που δεν ξεκολλάνε από πάνω σου. Είμαι περίεργη να μάθω ποια είναι αυτά!

Propaganda sweatshirt // Zara coat // Mymoo tights // Kem boots // The Cambridge Satchel bag // Maroula necklace