| 0 ΣΧΟΛΙΑ

My Pants Are Cursed (And Awesome)

florals-smellslikefashion-9

Αυτό το παντελόνι είναι καταραμένο. Μη γελάς, δεν κάνω καθόλου πλάκα. Όλα ξεκίνησαν από αυτή τη φωτογράφηση, λίγες μέρες μετά την αγορά του. Η κολλητή μου, καθώς με φωτογράφιζε, γέλαγε σαν τρελή γιατί της θύμιζε κάλυμμα καναπέ. Μετά μου εξομολογήθηκε ότι το μισεί και νομίζω λίγο αργότερα την άκουσα να λέει κάτι σαν “έτσι και το ξαναφορέσεις, θα το κάψω”. Αυτό ήταν. Από εκείνη τη μέρα δεν το έχω ξαναφορέσει. Το κύριο πρόβλημα του είναι ότι δεν ταιριάζει με κανένα από τα υπόλοιπα ρούχα μου. ΚΑΝΕΝΑ. Και τις 2 φορές που κατάφερα να του κολλήσω ένα average topακι για να πάω σε events, πάντα κάτι γινόταν και γύρναγα σπίτι.  

florals-smellslikefashion-2 florals-smellslikefashion-7 florals-smellslikefashion-4 florals-smellslikefashion-6 florals-smellslikefashion-5 florals-smellslikefashion-10 florals-smellslikefashion-1 florals-smellslikefashion-3 florals-smellslikefashion-11 florals-smellslikefashion-8

Πριν μερικές μέρες, όμως, σκέφτηκα “δε θα αφήσω τη γρουσούζα να κερδίσει” και διάλεξα το ειδικό πλεκτό που αγόρασα για την περίσταση – αν δεν του ταίριαζε ούτε το παστέλ μοβ θα έκαιγα εγώ πρώτη το παντελόνι. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά, αλλά το πάθημα έγινε μάθημα: ποτέ μην αγοράζετε ιδιαίτερα ρούχα χωρίς το “ταίρι” τους. Καλό το mix & match, αλλά δε φαντάζεσαι πόσα ρούχα κρέμονται στην ντουλάπα μου σχεδόν αφόρετα επειδή ενεργοποιήθηκε ξαφνικά η οικονομική μου συνείδηση και τσιγκουνεύτηκα να αγοράσω την ίδια στιγμή ένα ρούχο που θα συμπλήρωνε το πρώτο. Ποτέ ξανά! 

photos by Mariza Kapsabeli

Zara top & pants // Russell & Bromley ankle boots