| 0 ΣΧΟΛΙΑ

Top 4 Beauty Products From Pharmasept

pharmasept-slf-1

Πριν ξεκινήσω το review, έχω να κάνω μία εξομολόγηση. Έχω μία κακή συνήθεια: μου αρέσει να σπάω σπυράκια. Ή μάλλον μου αρέσει να ξεσπάω τα νεύρα μου πάνω στα σπυράκια. Όταν δεν είμαι καλά ψυχολογικά λόγω στεναχώριας ή άγχους, πλησιάζω τον καθρέφτη και προσπαθώ να εξαφανίσω ό,τι μαύρο στίγμα βρω – φυσικά ποτέ δεν τα καταφέρνω, γιατί μετά το δέρμα πρήζεται, κοκκινίζει και μολύνεται και 2 μέρες αργότερα ξυπνάω με ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα – και φτου κι απ’ την αρχή. Ξέρω ότι ποτέ δε θα σταματήσει αυτός ο φαύλος κύκλος, αλλά τουλάχιστον μπορώ να βοηθήσω την κατάσταση με το να φροντίζω το δέρμα μου ώστε να έχω λιγότερα “αδύναμα σημεία” για να ξεσπάω πάνω τους. Κατά καιρούς έχω δοκιμάσει πάρα πολλά προϊόντα και έχω μείνει ευχαριστημένη από λίγα. Αλλά ποτέ δεν είχα βρει το Τέλειο. Εκείνο το προϊόν που πραγματικά θα φροντίσει το δέρμα μου. Και εδώ μπαίνει στην ιστορία μας η εταιρία που γνώρισα πρόσφατα και που ονομάζεται Pharmasept . Ιδού τα 4 προϊόντα που δοκίμασα και ξεχώρισα, όλα από τη σειρά CLERIA:

CLERIA Face Cleansing & Demake-up Foam

pharmasept-slf-2

Δεν το έχω δοκιμάσει (ακόμα) σαν προϊόν ντεμακιγιάζ (δύσκολα αλλάζω αυτό που έχω) αλλά σαν αφρός καθαρισμού είναι top. Αφήνει το δέρμα απόλυτα καθαρό, ούτε ίχνος λιπαρότητας. Το χρησιμοποιώ μετά το πρωινό ξύπνημα και μετά από μία κουραστική μέρα στην πόλη. Βρες πληροφορίες εδώ.

CLERIA Face & Body Cleansing Scrub

pharmasept-slf-3

Μακράν το καλύτερο scrub που έχω στη συλλογή μου – και έχω πάνω από 5. Είναι απαλό, δε γδέρνει δηλαδή την επιδερμίδα, και η διαφορά “πριν” και “μετά” είναι αισθητή. Με έχει σώσει αρκετές φορές από “ξέσπασμα στον καθρέφτη” και το χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση, ενώ τρέμω την ώρα και τη στιγμή που θα τελειώσει. Πρέπει να κάνω στοκ έκτακτης ανάγκης. Για να μάθεις περισσότερα, κάνε κλικ εδώ.

   CLERIA Intensive Antioxidant & Hydrating Cream

pharmasept-slf-5

Οι περισσότερες ενυδατικές κρέμες αφήνουν το δέρμα μου λιπαρό, ακόμα κι αν το έχω καθαρίσει πριν λίγα δευτερόλεπτα. Η συγκεκριμένη, όμως, όχι. Χάρη στα συστατικά της τρέφει την επιδερμίδα και κάνει πραγματική δουλειά.  Βρες πληροφορίες εδώ.

CLEAN & VELVET Roll-on Anti-Acne Lotion

pharmasept-slf-4

Τελευταίο και καλύτερο, το SOS roll-on για κόκκινα σημάδια και σπυράκια. Στην αρχή το αμφισβήτησα και δεν πίστεψα στις δυνατότητες του. Ευτυχώς το roll-on με έβαλε στη θέση μου, “ξέρανε” τα σπυράκια που είχαν κάνει κατάληψη στο δεξί μου μάγουλο και απέδειξε την αξία του.

Και κάποιες πιο τυπικές πληροφορίες για τη σειρά CLERIA, σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου:

1. Το υαλουρονικό οξύ που περιέχεται στα προϊόντα είναι χαμηλού μοριακού βάρους, δηλαδή εισχωρεί στις κατώτερες στοιβάδες του δέρματος και ενυδατώνει περισσότερο από το απλό υαλουρονικό οξύ.

2. Η βιταμίνη C που χρησιμοποιείται είναι “σταθεροποιημένη”, δηλαδή εισχωρεί στις κατώτερες στοιβάδες του δέρματος, έχει αντιοξειδωτική δράση και προστατεύει από την υπέρυθρη ακτινοβολία UVB. Λειτουργεί κατασταλτικά στην ανάπτυξη του ενζύμου που ευθύνεται για τις δυσχρωμίες του δέρματος, ενώ έχει λευκαντική δράση σε πανάδες και καφέ κηλίδες.

All in all, SLF approves. Βρες πληροφορίες για σημεία πώλησης εδώ.