| 3 ΣΧΟΛΙΑ

Just Blog It

nikesneakers-slf-3

Σου έχω δίλημμα: στυλ ή άνεση; Αν έπρεπε να διαλέξεις μόνο ένα, τι θα διάλεγες; Εγώ το δεύτερο. Δεν είναι έκπληξη, λοιπόν, όταν καταχάρηκα με την τάση που θέλει τα sneakers να επιστρέφουν στο προσκήνιο – το μόνο πρόβλημα είναι ότι, χμ, δεν ξέρω πώς ακριβώς να φορέσω τα πιο αθλητικά ζευγάρια ώστε να διαμορφώσω σικάτα και θηλυκά outfits. Να, δες τα Nike AirMax μου για παράδειγμα: τα απέκτησα πέρυσι, κι όμως τα έχω φορέσει ελάχιστα και είναι κρίμα γιατί είναι πανέμορφα. Έτσι αποφάσισα να το πάω σιγά σιγά και να προσεγγίσω το trend μειώνοντας το ρίσκο: το φουτεράκι και το δερμάτινο νομίζω είναι οι σωτήρες μου για σήμερα.

nikesneakers-slf-1 nikesneakers-slf-4 nikesneakers-slf-2 nikesneakers-slf-5

Αλλά ξέρεις κάτι; Κάποιες φορές είναι οκ να δείχνεις σαν έφηβη και να έχεις άνεση στις κινήσεις σου. Τα ψηλοτάκουνα και τα άβολα ρούχα μπορούν να περιμένουν , καιρός να εκτιμήσουμε τα πιο απλά looks, εκείνα που κάνουν ευκολότερη την καθημερινότητα μας. Η ζωή δεν είναι πασαρέλα, τουλάχιστον εγώ έτσι το βλέπω. By the way,  τα πατουσάκια μου με ευγνωμονούν.

Miss Selfridge jacket // Zara high waist jeans // Harry Potter hoodie bought from London //Calzedonia socks // Nike Airmax sneakers // bag bought from London