| 0 ΣΧΟΛΙΑ

DIY Carnival Costume Vol1

IMG_5739

Φεβρουάριος: o πιο διασκεδαστικός μήνας του χρόνου, καθώς (περίπου) τότε γιορτάζουμε τις Απόκριες. Μία γιορτή που είτε θα τη μισείς θεωρώντας τη χαζή, είτε που θα την αγαπάς και θα σκέφτεσαι τί θα ντυθείς από τον Αύγουστο. Εγώ τυχαίνει να ανήκω στη δεύτερη κατηγορία – με τη διαφορά ότι αποφασίζω τι θα ντυθώ 3 μέρες πριν το πάρτυ μασκέ. Έχω πολύ καιρό, όμως, να αγοράσω στολή. Μισώ θανάσιμα εκείνες τις προκλητικές με τα φουστάκια-ζώνες και ονομασίες τύπου “Σέξι αστυνομικίνα, σέξι νοσοκόμα, σέξι ντομάτα” κλπ. Αντίθετα, προτιμώ να ντυθώ κάτι που θα φτιάξω μόνη μου, με τα ρούχα που έχω στη ντουλάπα μου και άντε κανά αξεσουάρ από τα Jumbo. Να, πέρυσι για παράδειγμα ντύθηκα Χήρα. Μ’αρέσει όμως να φτιάχνω ιστορίες για το χαρακτήρα που υποδύομαι. Επειδή λοιπόν το φόρεμα ήταν αρκετά κοντούλι για μία πραγματική χήρα, αποφάσισα να ντυθώ Χήρα-βαμπίρ-που-σκότωσε-τον-άντρα-της-και-τώρα-ψάχνει-για-τον-επόμενο-γαμπρό

1 4 IMG_5744

Για τη Χήρα Βαμπίρ (που σκότωσε τον άντρα της και τα λοιπά) θα χρειαστείς:

  • Ένα little black dress (το μήκος το αφήνω σε εσένα, ανάλογα τι Χήρα θες να είσαι, εγώ ας πούμε τον πεθαμένο άντρα μου τον παντρεύτηκα για τα λεφτά του, το Φάντασμα Της Όπερας που βλέπεις στις φωτογραφίες είναι ο εραστής)
  • Διχτυωτό καλσόν (μην τρέξεις σε κλασικά μαγαζιά αν δεν πρόκειται να το ξαναφορέσεις, στα Jumbo έχει μια χαρά κομμάτια)
  • Στέκα-καπέλο με βέλο (κλασικά, Jumbo)
  • Κολιέ με σταυρούς (γιατί είσαι βαμπίρ, αλλά πιστεύεις στο Χριστό)
  • Smokey Eyes (αν δεν είσαι καλή στo smokey, ακόμα καλύτερα γιατί θες ένα πολύ μουτζουρωμένο εφέ)
  • Καφε/Κόκκινη σκιά (που θα τη βάλεις κάτω από τα μάτια, τύπου Twilight)
  • Κόκκινο υγρό που στεγνώνει (ή αλλιώς αμπούλα αίματος, επίσης από τα Jumbo)

Stay tuned, λοιπόν, για μία σειρά από Αποκριάτικα outfit posts που θα ανέβουν τις επόμενες ημέρες – εμφανίσεις, δηλαδή, που μπορείς να πετύχεις με ρούχα που λίγο-πολύ έχεις στη ντουλάπα σου. Γιατί οι καιροί είναι λίγο δύσκολοι ώστε να αγοράζεις ολόκληρη στολή προκειμένου να τη φορέσεις 2 φορές. Άσε που δε θέλεις να συναντήσεις άλλη κοπέλα με την ίδια στολή στο ίδιο πάρτυ.