| 0 ΣΧΟΛΙΑ

The Push-Up Leggings

pushuptights-slf-3

Το τελευταίο δίμηνο πολλές ζητάτε τη γνώμη μου για το νέο Calzedonia υπερ-προϊόν, δηλαδή τα push-up κολάν. Με αφορμή τις ερωτήσεις σας (ναι καλέ, για ‘σας το έκανα #not), αγόρασα ένα ζευγάρι για να το δοκιμάσω και να επιστρέψω με απαντήσεις. Μάλιστα, διάλεξα τη denim εκδοχή για να μπορώ να το ευχαριστηθώ σε κάθε casual εμφάνιση μου, χωρίς να ανησυχώ ότι παραείμαι αθλητική.

Όπως αναφέρεται και στο επίσημο website της εταιρίας, τα κολάν αυτά “δίνουν τέλειο σχήμα στο σώμα σου, χωρίς να ξεχνούν τον παράγοντα της άνεσης” και δε θα μπορούσα παρά να συμφωνήσω. Δυστυχώς, είναι λίγο δύσκολο να το φορέσεις (είναι υπερβολικά στενό) αλλά όταν τα καταφέρεις θα συνειδητοποιήσεις ότι είναι το πιο άνετο ρούχο που έχεις φορέσει ever.

Τώρα, το σημαντικότερο κομμάτι: πώς το φοράμε; Προσωπικά, δεν είμαι fan των leggings φορεμένα σε βραδινές εξόδους, οπότε μην περιμένεις προτάσεις για επίσημα outfits με ψηλοτάκουνα. Αντίθετα, προτιμώ το απλό και καθημερινό ύφος. Ένα oversized πουλόβερ ή πουκάμισο είναι ο,τι ακριβώς χρειάζεσαι, μαζί με ένα ζευγάρι flat μπότες σε βασικά χρώματα. Σε κάθε περίπτωση, διάλεξε μπλούζες που καλύπτουν τον πωπό. Νευριάζω όταν βλεπω κοπέλες με κολάν και κοντά tops και είμαι χαρούμενη που η δραστηριότητα μου ως fashion blogger μου επιτρέπει να τονίζω τα “λάθη” που βλέπουμε εκεί έξω και να προτείνω τρόπους να τα αποφύγεις. Κορίτσια, όσο ωραίο σώμα και να έχετε, το κολάν φορεμένο με στενά και κοντά μπλουζάκια είναι trashy και όχι classy. Just saying.

pushuptights-slf-2 pushuptights-slf-1 pushuptights-slf-6 pushuptights-slf-5 pushuptights-slf-4

Ποιες από εσάς έχετε δοκιμάσει τα push-up leggings της Calzedonia ή άλλης εταιρίας; Αναμένω σχόλια με εντυπώσεις 😎

Tezenis top // Calzedonia leggings // Kem boots // Chic With Luv necklace // lucky charms (from top to bottom): Gregio.gr , Synthesi, Maroula