| 3 ΣΧΟΛΙΑ

Hearts

hearts-smellslikefashion-6

Όλα ξεκίνησαν με τη χειμερινή συλλογή των Burberry, όπου ο Christopher Bailey λάνσαρε ρούχα και αξεσουάρ γεμάτα χαριτωμένες καρδούλες. Αμέσως τα prints με καρδιές άρχισαν να ξεφυτρώνουν παντού και ρούχα από fast fashion brands, που μοιάζουν πολύ με το αυθεντικό, άρχισαν να γεμίζουν τα ράφια των καταστημάτων και, κυρίως, των online shops. Τώρα που το trend δεν έχει γίνει ακόμα  βαρετό, τώρα που οι fashionistas και οι bloggers του κόσμου όλου είναι αφοσιωμένες σε άλλα trends, τώρα είναι η ώρα να το φορέσεις!

Επίσης, πολύ της μοδός βλέπω πως είναι αυτά τα χουχουλιάρικα πουλοβερ – και γιατί όχι; Είναι το πιο απαλό και άνετο ρούχο στην ιστορία των ρούχων. Πρόσεξε μόνο: η άνεση πρέπει να μείνει μόνο στο πάνω μέρος του σώματος σου – για bottom διάλεξε κάτι skinny ώστε να δημιουργείται μία ωραία αντίθεση στα σχήματα, εναλλακτικά θα μοιάζεις λες και γυρνάς από πιτζάμα πάρτυ.

hearts-smellslikefashion-1 hearts-smellslikefashion-2 hearts-smellslikefashion-3 hearts-smellslikefashion-4 hearts-smellslikefashion-5 hearts-smellslikefashion-11 hearts-smellslikefashion-7 hearts-smellslikefashion-10 hearts-smellslikefashion-8 hearts-smellslikefashion-9

Primark heart top // Zara lace pants & boots // Thania.gr necklace // Folli Follie bracelet // Accessorize hat (back from 2008)