| 0 ΣΧΟΛΙΑ

Cromia S/S 2014

act&react press day ss14-smellslikefashion-10

Είναι κοινό μυστικό ότι αγαπάω πολύ την Cromia. Όπως έχουμε ξαναπεί, πρόκειται για τσάντες Ιταλικής καταγωγής με εξαιρετική ποιότητα μιας και κατασκευάζονται στα ίδια εργοστάσια από όπου προέρχονται οι τσάντες των μεγαλύτερων ιταλικών οίκων, με μία πολύ σημαντική διαφορά: την τιμή. Οι τιμές των Cromia προϊόντων απέχουν πολύ από τα εξωφρενικά νούμερα που βλέπεις στα ταμπελάκια των “αδερφών” τους, χωρίς όμως να στερούνται στυλ ή πρακτικότητα. Για φέτος η εταιρία πάει ένα βήμα παραπέρα και δίνει έμφαση στις λεπτομέρειες και στη χωρητικότητα. Η νέα συλλογή χωρίζεται σε 3 υπο-ενότητες: η πρώτη έχει να κάνει με σκληρά δέρματα και έντονα χρώματα, όπως το τιρκουάζ, το ροζ και το κίτρινο, με σχέδια που έχουν vintage αισθητική. Η δεύτερη ενότητα περιλαμβάνει γήινα χρώματα και μαλακά δέρματα, τα οποία δέρματα συναντάμε και στη τρίτη ενότητα, με τη διαφορά ότι εδώ συναντάμε χρώματα του πάγου. Κάνε scroll down για να δεις τα αγαπημένα μου κομμάτια και κάνε υπομονή για να βγουν στα καταστήματα – σου υπόσχομαι να μπερδευτείς πολύ, καθώς δε θα ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις.

act&react pressday ss14-smellslikefashion-1 act&react pressday ss 14-slf-7 act&react pressday ss14-smellslikefashion-6 act&react pressday ss14-smellslikefashion-3 act&react pressday ss14-smellslikefashion-2 act&react pressday ss14-smellslikefashion-4 act&react pressday ss14-smellslikefashion-7 act&react pressday ss14-smellslikefashion-8 act&react pressday ss14-smellslikefashion-5 act&react pressday ss 14-slf-8 act&react press day ss14-smellslikefashion-12 act&react press day ss14-smellslikefashion-13 act&react press day ss14-smellslikefashion-11

Κλασικά, νομίζω ότι τα θέλω όλα. Μεταξύ μας όμως, τα χρώματα του πάγου ήταν εκείνα που μετέτρεψαν τα μάτια μου σε φωτεινές καρδούλες τύπου καρτούν.