| 0 ΣΧΟΛΙΑ

Zip Me Up

romantic-slf-4

Υπάρχουν μερικές γυναίκες που τρελαίνονται με τη μόδα και το shopping. Υπάρχουν κι άλλες που τα βαριούνται αφόρητα όλα αυτά και, αν και θέλουν να είναι μοδάτες, δεν έχουν διάθεση ή χρόνο να ψάξουν το θέμα λίγο παραπάνω. Τέλος, υπάρχουν και αυτές που πιστεύουν ότι η μόδα είναι σαν πυρηνική φυσική – δύσκολη, ακατανόητη. Ε, σε αυτές τις 2 τελευταίες κατηγορίες θα απευθυνθώ σήμερα. Γιατί κορίτσια μου αυτό που χρειάζεστε δεν είναι ούτε χρήματα ούτε αλάνθαστη αίσθηση του γούστου. Το κλειδί είναι ένα: η δημιουργικότητα. Αναζήτησε ρούχα που είναι basic αλλά έχουν αυτό το “κάτι”, που είναι ξεχωριστά χωρίς να υπερβάλλουν. Ένα casual φερμουάρ σε ένα επίσημο φόρεμα, όπως εδώ, είναι το χαρακτηριστικό που δίνει άλλο αέρα στην εμφάνιση. Όσο για τα παπούτσια, αν και είναι basic, έχουν studs (=καρφάκια) στο πίσω μέρος τους. Τέλος, η χαλαρή κοτσίδα στα μαλλιά αποκτάει άλλο νόημα όταν είναι τσαχπίνικη.

romantic-slf-1 romantic-slf-3 romantic-slf-6 romantic-slf-5 romantic-slf-10 romantic-slf-2 romantic-slf-8 romantic-slf-7 romantic-slf-9

Η μόδα είναι χαρά, σου δίνει αυτοπεποίθηση, εκφράζει το χαρακτήρα σου, φανερώνει την ιδέα που έχεις για τον εαυτό σου στους τρίτους. Δεν είναι ανάγκη να την κάνουμε δύσκολη, ούτε να τη βλέπουμε σαν αγγαρεία. Και σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς η δημιουργικότητα είναι το κλειδί για low budget πετυχημένες εμφανίσεις. Αξιοποίησε την!

Mymoo dress // Benetton coat // Zara high heels // Thania.gr earrings