| 0 ΣΧΟΛΙΑ

Xmas Looks By Mod’s Hair

collage

Προτάσεις για το ιδανικό γιορτινό outfit έχουν γίνει ήδη αλλά θα γίνουν κι άλλες. Ιδέες για δώρα έχουν δοθεί. Το μόνο που μένει είναι το hairstyle που θα διαλέξεις. Επειδή όμως δε θέλουμε να σε αφήσουμε χωρίς λίγη έμπνευση, το SLF ανέλαβε δράση και μαζί με το κομμωτήριο Mod’s Hair του Αμαρουσίου σου προτείνουμε 2 looks που μπορείς εύκολα να κάνεις και μόνη σου στο σπίτι, αν φυσικά έχεις χεράκια που πιάνουνε γιατί τα δικά μου δεν.

Ξεκινάμε με τις ανέμελες μπούκλες που έχουν όμως ένα Χολιγουντιανό αέρα. Για να τις πετύχεις, δώσε όγκο στα μαλλιά πριν το στέγνωμα, κάνε σφιχτές μπούκλες και στη συνέχεια χρησιμοποιήσε τα δάχτυλα σου για να διαχωρίσεις τις τούφες και να κάνεις τις μπούκλες πιο χαλαρές. Φρόντισε να μη φορτώσεις το αποτέλεσμα φορώντας σκουλαρίκια, αλλά στη θέση τους διάλεξε ένα εντυπωσιακό κολιέ που θα τονίζει το μπούστο σου.

modshair-smells like fashion -1 modshair-smells like fashion -2 modshair-smells like fashion -3 modshair-smells like fashion -6 modshair-smells like fashion -7 modshair-smells like fashion -8 modshair-smells like fashion -9 modshair-smells like fashion -10 modshair-smells like fashion -11

Περνάμε σε ένα πιο ροκ αποτέλεσμα: στη ψηλή αλογοουρά με όγκο στο μπροστινό μέρος των μαλλιών, ένα hairstyle στο οποίο έχουμε προσθέσει μία τούφα σε κοραλί απόχρωση χάρη στα λατρεμένα Hair Chalks. Χώρισε τα μαλλιά σε 2 μέρη και, αφού πιάσεις το πίσω μέρος σε μία σφιχτή κοτσίδα, δώσε αρκετό όγκο στο μπροστινό χρησιμοποιώντας μία λεπτή χτένα. Χρησιμοποίησε τσιμπηδάκια για να στερεώσεις αυτήν τη τούφα και μη ξεχάσεις να περάσεις μία μικρή τουφίτσα πάνω από το λαστιχάκι ώστε να καλύπτεται. Μόλις τελειώσεις, φόρεσε τα πιο statement σκουλαρίκια της συλλογή σου και είσαι έτοιμη!

modshair-smells like fashion -13 modshair-smells like fashion -14 modshair-smells like fashion -15 modshair-smells like fashion -17 modshair-smells like fashion -18 modshair-smells like fashion -20 modshair-smells like fashion -19 modshair-smells like fashion -21 modshair-smells like fashion -22 modshair-smells like fashion -23 modshair-smells like fashion -24

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα των Mod’s Hair για την άψογη περιποίηση και συγκεκριμένα στο Δημήτρη, το Νίκο και την Ελένη για τη συνεργασία τους. Επίσης, για την ιστορία, ο Δημήτρης πέτυχε πριν μερικές μέρες αυτό το φοβερό χρώμα στο μαλλί, ο Νίκος με κούρεψε μεταμορφώνοντας με σε σοβαρή κυρία και η Ελένη έκανε τα 2 χτενίσματα του σημερινού post. Ευχαριστώ παιδιά, με κάνατε να ξεπεράσω τη φοβία του κομμωτηρίου!