| 0 ΣΧΟΛΙΑ

X-Mas Gift Ideas #Benetton

benetton-xmas-slf-2

Χριστούγεννα, εκείνη η εποχή που τα μαγαζιά επιτέλους γεμίζουν κόσμο, τι ωραία εποχή για ψώνια! Χμ, όχι. Σκοντάφτεις πάνω σε ανθρώπους πάνω από 200 φορές το λεπτό, όλα τα καλά δώρα έχουν εξαντληθεί και στο τέλος καταλήγεις να αγοράζεις ό,τι μπούρδα έχει μείνει. Όχι φέτος. Γιατί το SLF θα σου κάνει τη ζωή λίγο πιο εύκολη με μία σειρά από posts στα οποία προτείνουμε δωράκια για τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Ξεκινάμε με τα Benetton όπου, εκτός από τα κλασικά (ρούχα, duh!), θα βρεις πολλά ενδιαφέροντα gadgetάκια.

Για το σκυλάκι σου

benetton-xmas-slf-14benetton-xmas-slf-5

Επίσης θα βρεις πλαστικά παιχνιδάκια, μπουφανάκια, τσάντες για τις πιο μικρόσωμες φυλές και σούπερ πιατάκια για φαγητό και νερό. Ο πιστός σου φίλος αξίζει τα καλύτερα! 

Για την εθισμένη στη μουσική φίλη σου

benetton-xmas-slf-7

Όχι μόνο το χρώμα των ακουστικών είναι φανταστικό, έχει και πολύ καλή ποιότητα ήχου – τα έχω δοκιμάσει, τα έχω λατρέψει.

Για τον trendy φίλο που θέλει να ακούει δυνατά μουσική όπου κι αν βρίσκεται

benetton-xmas-slf-16 benetton-xmas-slf-15

Τα cute μεγάφωνα συνδέονται με κάθε τύπο κινητού και σου επιτρέπουν να ακούς δυνατά τη μουσική σου όπου κι αν βρίσκεσαι. Plus είναι πολύ πολύ όμορφα.

Για τη φίλη που μόλις αγόρασε νέο iphone

benetton-xmas-slf-6

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να προστατεύσεις το iphone σου από το να αγοράσεις μία θήκη – true story. Στα Benetton θα βρεις μεγάλη ποικιλία από θήκες, αλλά οι προσωπικές μου αγαπημένες είναι εκείνες με τα studs. Μα κοίτα τί ωραία χρώματα!

Για τον πάντα αργοπορημένο φίλο σου

benetton-xmas-slf-4

Δώσ’του να καταλάβει πως όταν λέμε ραντεβού στις 12:00 εννοούμε ραντεβού στις 12:00!! Επίσης, πόσο τέλειο και επίκαιρο δώρο θα είναι αν πάει σύντομα φαντάρος! Τα σχέδια παραλλαγής, βέβαια, είναι πλέον unisex, οπότε μπορείς να το δώσεις ως δώρο και σε εκείνη τη φίλη που κάνει μισό αιώνα να ετοιμαστεί.