| 2 ΣΧΟΛΙΑ

The Edward Jeans Project Vol.2

edwardjeans-xmasedition-slf-16

Φέτος ο Άγιος Βασίλης θα έρθει ντυμένος λίγο διαφορετικά, με glossy δερμάτινα ρούχα και μία αίσθηση S&M. Θα κουβαλάει δώρα μόνο για όσες δεν ήταν και τόσο καλά κορίτσια τη χρονιά που φεύγει. Αρκετά με την εμμονή στο “καλό κορίτσι”, μήπως ήρθε η ώρα για ατελείωτα πάρτυ; Οι Χριστουγεννιάτικες διακοπές είναι μία ανάσα μακριά, λογικά θα έχεις ήδη στολίσει το δέντρο (ή εσένα την ίδια, why not) και μάλλον καταστρώνεις εξαντλητικό shopping.

edwardjeans-xmasedition-slf-1 edwardjeans-xmasedition-slf-2 edwardjeans-xmasedition-slf-3 edwardjeans-xmasedition-slf-10 collage1 collage2 edwardjeans-xmasedition-slf-11 edwardjeans-xmasedition-slf-13 edwardjeans-xmasedition-slf-12 edwardjeans-xmasedition-slf-17 edwardjeans-xmasedition-slf-18

Θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι στα Edward Jeans, αρκεί να ζητάς κάτι διαφορετικό από το χιλιοφορεμένο cute φορεματάκι που επιλέγεις τα τελευταία χρόνια. Είτε αγαπάς το preppy style είτε το ροκ, φαντάζομαι ότι αυτά τα looks που επέλεξα για εσένα θα κάνουν την καρδιά σου να χτυπήσει λίγο πιο δυνατά. Κι αν όχι, επισκέψου το official website της εταιρίας για περισσότερη έμπνευση.

Total Edward Jeans look // Zara kitten heels // Calzedonia socks // Thania.gr necklace // Chic With Luv necklace