| 1 ΣΧΟΛΙΑ

The Golden Girl

golden-smellslikefashion-9

Το χρώμα της επιτυχίας και της πολυτέλειας: το χρυσό. Αν και είναι τόσο όμορφο και λαμπερό, δυστυχώς είναι πολύ αδικημένο μιας και το προτιμούμε μονάχα στα κοσμήματα. Έχοντας αυτό κατά νου, ξεπέρασα τον εαυτό μου και δοκίμασα το χρυσό παντελόνι. Με την αυτοπεποίθηση στα ύψη πλέον, άρχισα να στριφογυρνάω κάτω από το φως του ήλιου, πιθανότατα τυφλώνοντας τους πάντες. Ποιος νοιάζεται, είμαι το Χρυσό Κορίτσι για σήμερα.

golden-smellslikefashion-2golden-smellslikefashion-7golden-smellslikefashion-1golden-smellslikefashion-6golden-smellslikefashion-8golden-smellslikefashion-12golden-smellslikefashion-11golden-smellslikefashion-10golden-smellslikefashion-5

Για εμένα, το safe look περιλαμβάνει μαύρο top και παπούτσια, αλλά ένα αέρινο λευκό topακι δίνει πιο casual χαρακτήρα. Τα βαριά χρυσά κοσμήματα είναι απαγορευτικά, ενώ τα πολλά λεπτεπίλεπτα δαχτυλίδια και τα statement κολιέ είναι ο,τι χρειάζεσαι. Διασκέδασε με το χρυσό σου παντελόνι, ,βάλε φαντασία αλλά μην το παρακάνεις. Δε θέλεις να μοιάζεις με ντισκόμπαλα.

Moutaki top // Pinelopi golden pants // Zara booties // Limelight necklace // Imisi bracelet