| 0 ΣΧΟΛΙΑ

The Edward Jeans Project Vol.1

prof

Αν μου ζήταγες να σου πω τι είδος ρούχου φοράω περισσότερο από όλα, θα είχα μόνο μία απάντηση: jeans. Στις καθημερινές μου βόλτες με την κολλητή, στο party, στη δουλειά, πάντα και παντού jeans. Το αστείο είναι ότι μέχρι τη δευτέρα γυμνασίου δεν τα μπορούσα καθόλου, τα θεωρούσα άβολα μέχρι θανάτου. Μέχρι που μπήκαν στη ζωή μας τα cool χαμηλοκάβαλα και πείστηκα ότι πρέπει να τα δοκιμάσω και.. βασικά αυτό ήταν. Από εκεί και πέρα θα έπρεπε να ήταν ειδική περίσταση για να φορέσω ο,τιδήποτε άλλο. Ακόμα και τώρα που έχω μεγαλώσει και μου αρέσουν κι άλλα είδη ρούχων, τα jeans είναι εκείνα που κατακλύζουν την καθημερινότητα και την ντουλάπα μου  – από παντελόνι μέχρι πουκάμισο, το denim ύφασμα δε θα με απογοητεύσει ποτέ. Σκέφτηκα λοιπόν, “ποια ελληνική εταιρία είναι ειδική στα jeans;” και η απάντηση ήρθε εύκολα: τα EDWARD Jeans!

Με αυτό το post γίνεται η αρχή. Μία φορά το μήνα θα σου δίνω έμπνευση για τρόπους να φορέσεις και να συνδυάσεις τα αγαπημένα σου denim κομμάτια. Θα σου παρουσιάζω τα αγαπημένα μου EDWARD Jeans προϊόντα (που είναι και πολύ προσιτά, ε!) ώστε να μην τρέχεις τελευταια στιγμή ουρλιάζοντας μέσα στο σπίτι “Παναγια μου δεν εχω τι να βαλωωωωω”.

Look 1

edwardjeans-slf-2 edwardjeans-slf-3 edwardjeans-slf-1 edwardjeans-slf-5

Look 2

edwardjeans-slf--1 edwardjeans-slf--3 edwardjeans-slf--4 edwardjeans-slf--2

Μέσα στο website της εταιρίας θα βρεις ό,τι πληροφορία χρειάζεσαι τα για EDWARD Jeans, όπως σημεία πώλησης αλλά και online shop για να μην τρέχεις! Και όπως τονίζει η εταιρία..: “Συνδύασε, ξεχώρισε, ανακάτεψε! Και μην ξεχνάς, είσαι νέος μόνο.. για πάντα“.

EDWARD Jeans clothes // Ugg boots // Folli Follie bag (red) // The Cambridge Satchel bag (green) // Vogue watch // Primark beanie // Astrologo Ottica sunglasses