| 0 ΣΧΟΛΙΑ

LFW Diary: Larissa Hadjio Bags

designers showroom-lfw-smells like fashion-27

Ο λόγος που προτίμησα να πάω στο London Fashion Week κι όχι σε κάποια άλλη Εβδομάδα Μόδας (πχ Παρίσι) είναι επειδή γνωρίζω πως στο Λονδίνο θα βρω τα πιο ανατρεπτικά brands, τα πιο μοντέρνα, εκείνα που θα σε κάνουν να πεις “ουάο, υπάρχει αυτό;”. Ευτυχώς οι προβλέψεις μου ήταν σωστές και κάπως έτσι βρέθηκα να θαυμάζω με ανοιχτό το στόμα τις πιο ιδιαίτερες τσάντες που έχω δει ποτέ, σχεδιασμένες από την Larissa Hadjio, μία Γερμανίδα που σπούδασε στο Central Saint Martins – αρχίζω να πιστεύω ότι το St Martins βγάζει τους πιο ταλαντούχους σχεδιαστές.

designers showroom-lfw-smells like fashion-28 designers showroom-lfw-smells like fashion-26

Η Larissa δε σχεδιάζει κλασικές τσάντες, από εκείνες τις πολύ πρακτικές που κουβαλάς μαζί σου όλη μέρα – ούτε εκείνες που είναι γεμάτες λογότυπα. Η Larissa έχει το ταλέντο να σχεδιάζει παιχνιδιάρικα 3D κομμάτια, πολλές φορές εμπνευσμένα από το βυθό της θάλασσας ή από το σχήμα των διαμαντιών. Οι δημιουργίες της είναι ιδιαίτερες, διασκεδαστικές ή/και σκοτεινές, ανάλογα πώς θα τις συνδυάσεις. Βρες περισσότερες φωτογραφίες από τις τσάντες της Larissa στο website της.

Γιατί, στην τελική, άμα δεν βάλουμε μία extreme πινελιά στην καθημερινότητα μας, τι είναι η ζωή; Ένα βαρετό, μίζερο ταξίδι χωρίς σκοπό. Τι νόημα έχει να προσέχεις την πιο ασήμαντη λεπτομέρεια στο σύνολό σου και τελικά να μη διασκεδάζεις καθόλου; Ξέρεις, τα πιο stylish κορίτσια εκεί έξω δεν είναι αυτά που συνδυάζουν τέλεια τα χρώματα, που ακολουθούν πιστά τα trends ή έστω που δείχνουν υπέροχες κάθε ώρα και στιγμή. Stylish είναι εκείνη που έχει κάτι να πει με την εμφάνιση της, εκείνη που απογειώνει κυριολεκτικά ένα απλό look  με την προσθήκη ενός πολύ ιδιαίτερου αξεσουάρ. Γιατί ξέρει πολύ καλά πως αν δεν το κάνει, δεν έχει δική της ταυτότητα. Γίνεται ένα με τη μάζα.

(φιλοσόφησα πάλι).