| 1 ΣΧΟΛΙΑ

LFW Diary: Extreme

lfw-day1-smellslikefashion-2

Πρώτη μέρα του London Fashion Week. Μουντός καιρός που ναι μεν δε βρέχει, αλλά δεν λες ότι έχει και λιακάδα. Μόνη στο Λονδίνο, έξω από τα νερά μου. Θα περίμενες να φορέσω κάτι πιο ευκολοφόρετο, αλλά όόόχι. Τα έδωσα όλα από την πρώτη στιγμή. Φόρεσα κάτι απλό και βγήκα, που λένε. Πιστή στην εμμονή με τον συνδυασμό μπλε και μαύρου, φρόντισα να προσθέσω κίτρινες και χρυσαφί πινελιές στο ντύσιμο μου και με φόβο ξεμύτισα έξω από το σπίτι – δεν ήξερα τι φοράνε στο LFW, πού να φανταστώ πως θα ήμουν από τις πιο “αδιάφορες” παρουσίες εκεί πέρα (το τί φτερά και πούπουλα είδα, δε μπορείς να φανταστείς).

Το ιδιαίτερο maxi φόρεμα μου με έβγαλε ασπροπρόσωπη γιατί ήταν όσο extreme χρειαζόμουν εκείνη τη μέρα, ώστε να λάβω  τη σωστή δόση αυτοπεποίθησης χωρίς να το παρακάνω. Ακόμα κι όταν άνοιξαν οι ουρανοί και άρχισε να βρέχει με μανία (damn you καιρέ του Λονδίνου) μπορούσα να σώσω την κατάσταση, μιας και το ρούχο φέρει ειδικές κορδέλες ώστε να αυξομειώνεις το μήκος και, στη συνέχεια, μπορείς να πιάσεις με χάρη αυτό που περισσεύει, περνώντας το στο χέρι σου και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Χμ, περίπου.

lfw-day1-smellslikefashion-3

Και με αφορμή το συγκεκριμένο outfit, να σου θυμίσω πως είχες δει το ίδιο φόρεμα στη φωτογράφηση των Folli Follie εδώ, φορεμένο με τελείως διαφορετικό τρόπο. Πρόκειται για ένα ρούχο που είναι ιδιαίτερο χάρη στο μήκος και τη γραμμή του, αλλά γενικά έχει casual χαρακτήρα αφού είναι denim. Εντάξει, δεν είναι casual για τη μέση Ελληνίδα. Αλλά εσείς οι extreme κοπέλες που μπορείτε να φέρετε εις πέρας τέτοια looks θα το εκτιμήσετε. Όπως επίσης και όλες εσείς που θέλετε να βγείτε το βράδυ και δεν αντέχετε να φορέσετε ξανά mini φόρεμα – έχουν καταντήσει πολύ κουραστικά νομίζω.

Zara blazer & ankle boots // G Star dress // Folli Follie bag // E&E sunglasses // Maroula necklace