| 0 ΣΧΟΛΙΑ

The Threadless Project: Part 3

threadless project-slf-77

Στυλ και ταχύτητα. Αυτά τα δύο πρέπει να χαρακτηρίζουν κάθε online shop που υπάρχει. Γι΄αυτό τόσο εγώ όσο και ο Δημήτρης αγαπάμε τα Threadless (κι εσείς νομίζω τα αγαπήσατε, κρίνοντας από τα mails που έλαβα). Δεν πέρασε πολύς καιρός από τη στιγμή που σκεφτήκαμε το concept μέχρι τη μέρα παραλαβής των ρούχων – και δε μιλάμε για μία απλή διαδικασία όπως το να πατήσεις click στο κομμάτι που σου αρέσει και να το προσθέσεις στο καλάθι. Έπρεπε να επικοινωνήσουμε με τα κεντρικά της εταιρίας, να τους πείσουμε να συνεργαστούν, να διαλέξουμε τα κομμάτια που θέλαμε και ένα σωρό άλλες διαδικασίες. Κι όμως, όλα αυτά έγιναν σε χρόνο dt αν λάβεις υπόψιν ότι παράλληλα εγώ προετοιμαζόμουν για το ταξίδι στο Λονδίνο και ο Δήμήτρης έδινε χρωστούμενα μαθήματα.

Εκτός όμως από ταχύτητα στην παραλαβή, το online shop Threadless.com προσφέρει και στυλ. Τα αντρικά ρούχα είναι φανταστικά και οι στάμπες πανέξυπνες. Και τα γυναικεία, όμως, δεν πάνε πίσω. Επειδή γνωρίζω ότι πολλές από εσάς μπορεί να μη συμπαθείτε τα old school designs της εταιρίας, σκέφτηκα να σας δείξω κι ένα πιο χαριτωμένο ρούχο. Πολύ μου αρέσει αυτή η ποικιλία που βρίσκει κανείς στο site.

threadless project-slf-58 threadless project-slf-59 threadless project-slf-62 threadless project-slf-61 threadless project-slf-65 threadless project-slf-68 threadless project-slf-63 threadless project-slf-57 threadless project-slf-64 threadless project-slf-60 threadless project-slf-55 threadless project-slf-66 threadless project-slf-69 threadless project-slf-56 threadless project-slf-70 threadless project-slf-71 threadless project-slf-73 threadless project-slf-74 threadless project-slf-72 threadless project-slf-76 threadless project-slf-78 threadless project-slf-75 threadless project-slf-79

Κάπως έτσι, λοιπόν, καταφέραμε να “δέσουμε” το στυλ με την ταχύτητα και τα Threadless: τρελές φωτογραφίες, στυλάτα ρούχα, δύο γρήγορα αυτοκίνητα. Τώρα γιατί ο Δημήτρης με κοροϊδέυει στις μισές φωτογραφίες, είναι άλλη ιστορία. Μη ξεχάσεις να θυμηθείς τα υπόλοιπα Threadless άρθρα εδώ, να διαβάσεις την εμπειρία του Δημήτρη ως μοντέλο – fashion blogger εδώ και, το σημαντικότερο, να αφήσεις ένα σχόλιο με άλλα brands που θα ήθελες να δεις σε παρόμοια φωτογράφηση!

Ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ στους: Αγγελική για την άψογη φωτογράφηση ΞΑΝΑ, στη Στεφανί για τη βοήθεια της και το Mini Cooper που δανειστήκαμε και στον Σπύρο γιατί έχει πολύ μεγάλη υπομονή! Επίσης, ένα ακόμα πιο μεγάλο ευχαριστώ στον Kyle για τη διευκόλυνση και τη βοήθεια του να επιτευχθεί αυτό το project.