| 0 ΣΧΟΛΙΑ

LFW Diary: Yeashin SS 2014

yeashin-ss14-lfw-slf-9

Φέρε στο μυαλό σου τις πριγκίπισσες της Disney. Κάνε τη μεταφορά στον πραγματικό κόσμο. Πρόσθεσε λίγο σύγχρονο στυλ. Έτοιμο! Η καλοκαιρινή συλλογή της Yeashin περιλαμβάνει όλα τα παραπάνω στοιχεία. Κάθε της συλλογή είναι ουσιαστικά μία μίξη Κορεάτικων παραδοσιακών ρούχων με Λονδρέζικες 60’s πινελιές. Η σχεδιάστρια φροντίζει να τονίζει την κοριτσίστικη πλευρά που κρύβει κάθε γυναίκα μέσα της, “δένει” φαινομενικά αταίριαστα χρώματα μεταξύ τους και συνδέει πολλά και διαφορετικά υλικά και υφές σε κάθε της ρούχο.

yeashin-ss14-lfw-slf-1 yeashin-ss14-lfw-slf-2 yeashin-ss14-lfw-slf-3 yeashin-ss14-lfw-slf-4 yeashin-ss14-lfw-slf-6 yeashin-ss14-lfw-slf-10 yeashin-ss14-lfw-slf-7 yeashin-ss14-lfw-slf-8 yeashin-ss14-lfw-slf-11 yeashin-ss14-lfw-slf-12 yeashin-ss14-lfw-slf-13

Με την πρώτη ματιά, τα ρούχα της συλλογής Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014 δεν είναι τόσο του στυλ μου. Μπορεί να είμαι ρομαντική και preppy τις περισσότερες φορές στον τρόπο που ντύνομαι, αλλά οι υπερβολές δεν είναι για μένα. Καθώς όμως ξανακοιτάω τις φωτογραφίες, συνειδητοποιώ ότι τα περισσότερα από τα ρούχα θα έδειχναν πιο ωραία και “φορέσιμα” πάνω σε “πραγματικές” κοπέλες – ή τουλάχιστον σε κοπέλες που δεν έχουν πριγκιπικά χαρακτηριστικά. Φαντάσου τα συνδυασμένα με καλσόν, διαφορετικά παπούτσια, oversized παλτό. Ίσως είναι η πρώτη φορά που το catwalk δεν υπερτερεί έναντι του street style.