| 6 ΣΧΟΛΙΑ

LFW Diary: The Cara Delevingne Look

lfw-day3-smellslikefashion-3

London Fashion Week σημαίνει: “πάω για να δω τα fashion shows και να γνωρίσω νέους σχεδιαστές, πάω για να με προσέξουν, πάω για να πάρω έμπνευση από άλλους”. Τι συνεπάγεται αυτό για τα outfits που θα διαλέξεις: πρέπει να έχουν το προσωπικό σου χαρακτήρα. Δεν έχει νόημα να κοπιάρεις ένα editorial look. Πρέπει η εμφάνιση σου να εκφράζει εσένα. Παρ’ όλα αυτά, οφείλεις να το παρακάνεις λιγάκι, να πειραματιστείς, να ανακαλύψεις νέες πτυχές του εαυτού σου και, κυρίως, πρέπει να προσαρμόσεις το look σου στον καιρό. Κυρίως όταν μιλάμε για Λονδίνο.

Κάπως έτσι, λοιπόν, αυτό το σύνολο υπέστη επεξεργασία όσο βρισκόμουν εκεί. Το αρχικό πλάνο ήταν να φορεθεί με kitten heels (και χωρίς σκουφί) δημιουργώντας ένα cute 50’s look με μία μοντέρνα ματιά. Ο καιρός όμως δεν μου άφησε πολλά περιθώρια και, με τους κατάλληλους συνδυασμούς, το σύνολο επανασχεδιάστηκε ώστε πλέον να θυμίζει (σε μένα τουλάχιστον) το στυλ της Cara.

Μπλε και μαύρο είναι ο πιο hot συνδυασμός για τον φετινό χειμώνα και γι’ αυτό τον τίμησα ιδιαίτερα σε όλα μου τα σύνολα στο LFW όπως θα δεις και στα επόμενα posts. Φυσικά, δεν έγινε επίτηδες μιας και δεν μου αρέσει να ακολουθώ τυφλά τις τάσεις, αλλά πρέπει να ομολογήσω ότι είναι ένα trend που με βολεύει πολύ. Δε μπορείς να φανταστείς πόσες ώρες συνήθιζα να κοιτάω τα ρούχα μου προσπαθώντας να αποφασίσω αν είναι μαύρα, blue-black, blue σκέτο κλπ ώστε να κάνω τους ανάλογους συνδυασμούς. Έτσι με τη νέα αυτήν τάση, το καθημερινό ντύσιμο γίνεται ένα τσικ πιο εύκολο! Όσο για τις χρωματιστές πινελιές, πιστεύω ότι το κίτρινο είναι από τα πιο κατάλληλα χρώματα για να σπάσουν τη μονοτονία και να τραβήξουν την προσοχή, κάτι που επίσης τίμησα ιδιαιτέρως. Όχι ότι είχα και άλλη επιλογή – η βαλίτσα δεν χωράει τα πάντα!

lfw-day3-smellslikefashion-1 lfw-day3-smellslikefashion-7 lfw-day3-smellslikefashion-2 lfw-day3-smellslikefashion-4 lfw-day3-smellslikefashion-16 lfw-day3-smellslikefashion-13 lfw-day3-smellslikefashion-14 lfw-day3-smellslikefashion-5 lfw-day3-smellslikefashion-6 lfw-day3-smellslikefashion-17 lfw-day3-smellslikefashion-12 lfw-day3-smellslikefashion-11 lfw-day3-smellslikefashion-9 lfw-day3-smellslikefashion-15 lfw-day3-smellslikefashion-8 lfw-day3-smellslikefashion-10collage

Πολλά ευχαριστώ στη φίλη Νάσσια για τις φωτογραφίες και τον Sun Lee για τις 2 τελευταίες!

Zara blazer, cropped top, skirt, booties // Vera’s Hands necklace // Folli Follie bag // Accessorize beanie // Links Of London arm party bracelets