| 2 ΣΧΟΛΙΑ

LFW Diary: Leather & Metallics

lfwday2

Τα διεθνή catwalks έχουν ανακηρύξει 2 σαφείς νικητές για το φετινό χειμώνα: το δέρμα σε κάθε πιθανή εκδοχή και τα μεταλλικά χρώματα. Και επειδή το SLF αγκαλιάζει τα trends που του ταιριάζουν, έπρεπε να σκάσει μύτη στο Λονδίνο υιοθετώντας αυτές τις τάσεις. Πόσο θα ήθελα να είχα παραπάνω φωτογραφίες να σου δείξω, ώστε να δεις τις λεπτομέρειες των ρούχων! Δυστυχώς, δεν έχω. Να λες πάλι καλά που βρέθηκε ένας κυριούλης να με φωτογραφήσει στη Covent Garden καθώς επέστρεφα σπίτι μετά τα shows (εξ’ου και η Orla Kiely gift bag), στεναχωρημένη από την πλήρη απουσία φωτογραφιών για outfit post.

Πάμε πίσω στο look όμως. Νομίζω πρόκειται για το τέλειο outfit για όλες εσάς που τρέχετε καθημερινά στις διάφορες υποχρεώσεις και το βράδυ πηγαίνετε για drinks μετά τη δουλειά. Ιδανικό για εσένα, μοντέρνα αναγνώστρια, που σιχάθηκες τα ίδια και τα ίδια, εσένα που θέλεις λίγη υπερβολή μέσα σε κλασικά σύνολα, εσένα που αγαπάς την απαλή υφή των ρούχων (αν δοκιμάσεις το μπλουζάκι θα καταλάβεις, έχει μία ανάλαφρη και γαργαλιστική αίσθηση). Μοντέρνο και απλό, το outfit που περιέχει μεταλλικά χρώματα καλό θα είναι να μη φορτωθεί με πολλά κοσμήματα. Εδώ έπαιξα με αποχρώσεις χρυσού και μαύρου σε όλο το σύνολο, επομένως αν θες κάτι safe θα συμβούλευα να περιοριστείς κι εσύ σε 2 αποχρώσεις – και το μαύρο να είναι η μία επιλογή.

Όσο για το δερμάτινο παντελόνι, είναι από εκείνα που είναι πολύ στενά ώστε να αγκαλιάζουν το σώμα στο υπέρτατο του, αλλά παράλληλα είναι και ελαστικό ώστε να προσαρμόζεται στο σώμα σου – αποδείχτηκε μετά τη φουσκωμένη κοιλίτσα του μεσημεριανού φαγητού. Το δέρμα (fake ή αληθινό) έχει τη μαγική ιδιότητα να σε κάνει να αισθάνεσαι σέξι σε χρόνο dt. Αισθάνεσαι κυρίαρχος του κόσμου. Υπερβολικό; Δοκίμασε το και θα με θυμηθείς.

Juicy Couture top & leather pants // Zara blazer & shoes // Cromia bag // Maroula necklace, especially designed for Smells Like Fashion // Thania.gr flower ring