| 2 ΣΧΟΛΙΑ

Jenny From The Block

jlo-smellslikefashion-6

Για κάποιο ανεξήγητο λόγο, την ημέρα που διάλεξα το συγκεκριμένο look με κοίταξα στον καθρέφτη και είπα “Α ωραία, ντύθηκα Jennifer Lopez σήμερα“. Γέλασα μόνη μου και βγήκα από το σπίτι. Το περίεργο είναι ότι και οι υπόλοιπες bloggerοφίλες μου είπαν το ίδιο ακριβώς πράγμα και το αστείο συνεχίστηκε για ώρες, αφού με φώναζαν Jenny From The Block, Τζέλο και άλλα τέτοια. Το post διαβάζεται καλύτερα αν ακούς παράλληλα τον Ύμνο:

Δεν ξέρω γιατί θύμιζα το Τζενάκι (οκ, μου λείπουν οι καμπύλες της). Να φταίνε τα μαλλιά; Τα σκουλαρίκια; Το όλο attitude που δίνει το πουλοβεράκι με ενσωματωμένο πουκάμισο; Μήπως ήταν απλά ιδέα μας; Μούμπλε μούμπλε.. Το σίγουρο είναι ότι αισθανόμουν τόσο ελκυστική όσο η JLo και αυτό φαινόταν στον τρόπο που περπατούσα, μιλούσα, χαμογέλαγα. Αχ, αυτή η μαγική ιδιότητα της μόδας να σε κάνει άλλο άνθρωπο σε δευτερόλεπτα..

jlo-smellslikefashion-3 jlo-smellslikefashion-8 jlo-smellslikefashion-2 jlo-smellslikefashion-9 jlo-smellslikefashion-10 jlo-smellslikefashion-12 jlo-smellslikefashion-4 jlo-smellslikefashion-11 jlo-smellslikefashion-14

Σε άλλα νέα, ίσως λίγο πιο χρήσιμα για εσένα, μία από τις χειμωνιάτικες εμμονές μου για φέτος είναι τα ιδιαίτερα πουλοβεράκια σαν αυτό. Πέρυσι είχα μόνο βαρετά κομμάτια που τα αναβάθμιζα με περίτεχνα κολιέ, αλλά για φέτος έχω ήδη εξοπλίσει τη ντουλάπα μου με πιο statement κομμάτια. Θα τα φορέσω με πολλούς τρόπους προκειμένου να πειραματιστώ, αλλά σίγουρα δεν θα ξεχάσω τον πιο απλό, κλασικό και ασφαλή από όλους: skinny jeans, δερμάτινο jacket και ankle boots. Δύσκολα αποχωρίζομαι κάποιο look που έχω ήδη βολευτεί.

Miss Selfridge jacket // New Look top // Lee jeans // Zara boots // Folli Follie bag // Thania.gr earrings