| 0 ΣΧΟΛΙΑ

Intimissimi/Calzedonia/Tezenis F/W 2013-2014

calzedonia-intimissimi-tezenis-slf-1

Λίγες εταιρίες σε κάνουν να αισθάνεσαι σαν στο σπίτι σου μόλις φτάσεις στην εκδήλωση τους. Ο όμιλος των εταιριών Calzedonia / Intimissimi / Tezenis τα καταφέρνει χωρίς προσπάθεια. Γύρω μου γνώριμα πρόσωπα να μου χαμογελάνε και να με υποδέχονται στο showroom. Γνωστή μουσική ακούγεται δυνατά, αναμνήσεις με κατακλύζουν και τσουπ! Μία τεράστια οθόνη παίζει το Intimissimi show όπως το παρακολούθησα front row στη Βερόνα,  αλλά και το Calzedonia show όπως το είδα στο Ρίμινι. Μα δεν είναι μόνο αυτό που με κάνει να αισθάνομαι οικεία με τις εταιρίες. Ίσως συμβάλλει και το γεγονός ότι τις επέλεγα για να με ντύσουν πολύ πριν γίνω blogger. Για να πάμε όμως στο δια ταύτα, πάρε μία ιδέα από τις χειμερινές συλλογές του Ομίλου ή, με άλλα λόγια, δες τί θα επιλέξω για φέτος:

calzedonia-intimissimi-tezenis-slf-23 calzedonia-intimissimi-tezenis-slf-22 calzedonia-intimissimi-tezenis-slf-21 calzedonia-intimissimi-tezenis-slf-7 calzedonia-intimissimi-tezenis-slf-5 calzedonia-intimissimi-tezenis-slf-4 calzedonia-intimissimi-tezenis-slf-6 calzedonia-intimissimi-tezenis-slf-3 calzedonia-intimissimi-tezenis-slf-8 calzedonia-intimissimi-tezenis-slf-2 calzedonia-intimissimi-tezenis-slf-10 calzedonia-intimissimi-tezenis-slf-12 calzedonia-intimissimi-tezenis-slf-13 calzedonia-intimissimi-tezenis-slf-14 calzedonia-intimissimi-tezenis-slf-15 calzedonia-intimissimi-tezenis-slf-16 calzedonia-intimissimi-tezenis-slf-19 calzedonia-intimissimi-tezenis-slf-17 calzedonia-intimissimi-tezenis-slf-18 calzedonia-intimissimi-tezenis-slf-20

Για περισσότερες φωτογραφίες των Intimissimi με πιο λαχταριστές λεπτομέρειες (και αρκετά μοντέλα στην αγκαλιά μου), μπορείς να κάνεις κλικ εδώ.