| 6 ΣΧΟΛΙΑ

Femme Fatale

intimissimi-slf-8

Υπάρχουν γυαίκες που τις βλέπεις και παθαίνεις καρδιακή προσβολή από το πόσο θηλυκές, σέξι και μυστηριώδεις είναι. Υπάρχουμε, βέβαια, κι εμείς που φαινόμαστε σαν παιδάκια μπροστά τους και θέλουμε ειδική βοήθεια για να (προσπαθήσουμε να) δείξουμε έτσι. Ευτυχώς η Intimissimi έχει φροντίσει γι’ αυτό. Όπως ίσως θα θυμάσαι, εδώ και εδώ σου είχα μιλήσει για το γεγονός ότι η εταιρία λάνσαρε και ρούχα μαζί με την ήδη πετυχημένη συλλογή εσωρούχων της. Πλεκτά, φούστες, παντελόνια, ένα σωρό πράγματα. Η διαφορά τους με τα ρούχα των υπόλοιπων καθιερωμένων brands είναι η εξής: η Intimissimi, έχοντας τη γνώση κατασκευής αισθησιακών εσωρούχων, τη μεταφέρει τώρα και στα ρούχα της. Μπορείς να τα φορέσεις στις βόλτες σου χωρίς να χάνεις την άνεση του σπιτιού σου και κερδίζοντας πόντους αυτοπεποίθησης, αφού σε κάνουν να αισθάνεσαι πιο γοητευτική από ποτέ, σαν να φοράς τα πιο ακριβά εσώρουχα του κόσμου.

intimissimi-slf-1 intimissimi-slf-2 intimissimi-slf-3 intimissimi-slf-4 intimissimi-slf-5 intimissimi-slf-6 intimissimi-slf-7 intimissimi-slf-10 intimissimi-slf-11 intimissimi-slf-13 intimissimi-slf-14 intimissimi-slf-15 intimissimi-slf-17 intimissimi-slf-12 intimissimi-slf-16 intimissimi-slf-18 intimissimi-slf-19 intimissimi-slf-20 intimissimi-slf-23

Αυτό το φορεμα μου κέντρισε από την πρώτη στιγμή το ενδιαφέρον, όταν το είδα φορεμένο στις guest bloggers που είχε καλέσει η εταιρία στο fashion show της στη Βερόνα (αααχ Βερόνα). Θυμίζει πολυτελές νυχτικό που φοράει η αριστοκρατία, αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα ρούχο που σε μετατρέπει σε femme fatale σε δευτερόλεπτα. Μου αρέσει συνδυασμένο πολύ λιτά, με ένα χρυσό κολιέ να δίνει κύρος. Η loose γραμμή του σε βοηθάει να διαμορφώσεις πολλούς συνδυασμούς, όπως εδώ για παράδειγμα που του έδωσα σχήμα με μία απλή κόκκινη ζώνη. Μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις μαζί του. Μπορείς να το φορέσεις κάθε ώρα και στιγμή με τα σωστά αξεσουάρ και παπούτσια και να το ευχαριστηθείς όσο δεν πάει!

H&M kimono // Intimissimi dress // Maroula necklace // Zara high heels // Miss Selfridge leather jacket