| 2 ΣΧΟΛΙΑ

Wake Me Up When September Ends

london-113

Ξέρω, πολύ κλασικός τίτλος και τραγούδι, αλλά δεν υπάρχει καταλληλότερο. Σεπτέμβριος λοιπόν. Δε θα ευχηθώ “καλό χειμώνα”, άλλωστε εδώ μιλάμε για φθινόπωρο ακόμα. Καλό φθινόπωρο, λοιπόν! Το SLF έχει επιστρέψει στη βάση του εδώ και λίγες μέρες και προετοιμάζεται πυρετωδώς για το London Fashion Week!

Α είπα London; Μάλλον είναι η τέλεια ευκαιρία για να σου δείξω την πιο αγαπημένη μου αγορά από το Notting Hill, αυτήν τη μπλούζα με τον διάσημο κόκκινο τηλεφωνικό θάλαμο της Αγγλίας. Επίσης, βρίσκω πολύ cool να φοράς ρούχα και αξεσουάρ εμπνευσμένα από τις πόλεις που αγαπάς. Βέβαια, θα είμαι ειλικρινής λέγοντας ότι δε θα φόραγα ποτέ μπλούζα με τον Παρθενώνα πάνω. Όπως δεν ξέρω αν μία Αγγλίδα θα φόραγε τη μπλούζα που έχω επιλέξει εγώ εδώ. Το ίδιο, φυσικά, γίνεται και στη διακόσμηση του σπιτιού με πίνακες ή stickers εμπνευσμένα από διάφορες χώρες. Να μία καλή ιδέα για αναμνηστικά δώρα από τα ταξίδια σου! Αντί να ξοδεύεις χρήματα σε άχρηστα μαγνητάκια ή χιονόμπαλες, μπορείς κάλλιστα να προμηθευτείς ρούχα ή αξεσουάρ που αποτυπώνουν κάποιο χαρακτηριστικό γνώρισμα της πόλης που επισκέφθηκες! 

london-129 london-120 london-130 london-131 london-114 londontop-smellslikefashion-3new friend london-134 londontop-smellslikefashion-4 london-115 londontop-smellslikefashion-5 london-139 londontop-smellslikefashion-2 london-132 london-137 londontop-smellslikefashion-1

Το φθινόπωρο λοιπόν ήρθε, κακά τα ψέματα. Δεν έχει νόημα να γυρνάμε αλλού το κεφάλι. Θέσε στόχους, κάνε τα πάντα για να τους πετύχεις. Η νέα σχολική χρονιά είναι εδώ – ίσως το ίδιο σημαντική ημερομηνία με την αλλαγή του χρόνου. Ζήσε την όπως την έχεις ονειρευτεί! 

H&M jacket // random shop in Notting Hill cardigan // Wrangler jeans // Converse All Stars // BSB scarf // Astrologo Ottica sunglasses // Thania.gr earrings // Le Pandorine bag