| 3 ΣΧΟΛΙΑ

The “Cool Eyewear” Issue

1069275_10201078231814612_1055247169_n

Γυαλιά ηλίου ή οράσεως; Ο,τι κι αν χρειάζεσαι για τη νέα σεζόν, είναι βέβαιο ότι πρέπει να δώσεις extra προσοχή κάνοντας τις αγορές σου. Βλέπεις, τα γυαλιά αντικατοπτρίζουν πλήρως την προσωπικότητα σου – αν τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής σου, τότε τα γυαλιά είναι ο καθρέφτης του στυλ σου. Κι έτσι καιρός να επανέλθουμε στο αγαπημένο μας κατάστημα με οπτικά: στο  Emporio Ottico (Λαρίσης 18, Πανόρμου, Αθήνα) και στον ευγενικότατο Χρήστο, ιδιοκτήτη της εταιρίας. Μπορείς να θυμηθείς το προηγούμενο ανάλογο άρθρο εδώ.

Που λες, στο Emporio Ottico θα βρεις αρκετές κλασικές φίρμες γυαλιών, αλλά είναι αξιοπρόσεκτο το πόσα λίγα τέτοια κομμάτια υπάρχουν στα ράφια του καταστήματος. Και θα αναρωτηθείς “Μα γιατί δεν μπορώ να βρω τα τελευταία Miu Miu γυαλιά εδώ;”. Μα αυτά μπορείς να τα βρεις παντού! Ο Χρήστος δεν ενδιαφέρεται να σε κάνει ίδια με όλες τις άλλες – θέλει να είσαι διαφορετική, να ξεχωρίσεις, να σχηματίσεις εσύ τα νέα trends και όχι άλλοι. Γι’ αυτό και σε συστήνει στις φρέσκιες και όχι τόσο γνωστές (προς το παρόν) εταιρίες E&E και Funk, προϊόντα των οποίων θα βρεις αποκλειστικά στο κατάστημα του. 

Τα Ε&Ε τα έχεις ακούσει πολλές φορές – θυμάσαι που με ρώταγες τι μάρκα είναι τα δικά μου γυαλιά (δες ενδεικτικά εδώ, εδώ και εδώ); Πρόκειται για ένα Σουηδικό brand και κάθε ζευγάρι γυαλιών είναι ονομασμένο από κάποια πόλη ή χωριό της χώρας! Το design είναι λίγο πιο edgy αλλά πάντα σε σοφιστικέ και κομψά πλαίσια. Με ένα κλικ στο website τους θα μάθεις περισσότερα!

Όσο για τα Funk, το γερμανικό brand που τελευταία κάνει μπαμ και το συναντάμε παντού σχεδόν, κατακλύζεται από πιο funk-y κομμάτια, πιο νεανικά, πιο mainstream, αλλά καθόλου βαρετά. Στο website θα βρεις ακόμα περισσότερες πληροφορίες.

emporioottico-panormou-smellslikefashion-15 emporioottico-panormou-smellslikefashion-14 emporioottico-panormou-smellslikefashion-9 emporioottico-panormou-smellslikefashion-18 emporioottico-panormou-smellslikefashion-23 emporioottico-panormou-smellslikefashion-7 emporioottico-panormou-smellslikefashion-8 emporioottico-panormou-smellslikefashion-11 emporioottico-panormou-smellslikefashion-17 emporioottico-panormou-smellslikefashion-16 emporioottico-panormou-smellslikefashion-21 emporioottico-panormou-smellslikefashion-6 emporioottico-panormou-smellslikefashion-4 emporioottico-panormou-smellslikefashion-20 emporioottico-panormou-smellslikefashion-2 emporioottico-panormou-smellslikefashion-5 emporioottico-panormou-smellslikefashion-3 emporioottico-panormou-smellslikefashion-19 emporioottico-panormou-smellslikefashion-13

Οπότε, τι λες; Φέτος θα προτιμήσεις το κλασικό και βαρετό, αυτό που έχουν όλες; Ή θα πας ένα βήμα παραπέρα, ώστε να θέσεις τις τάσεις και να αφήσεις τις υπόλοιπες να ακολουθήσουν; Εγώ σίγουρα το δεύτερο.  Και αφού τόσο τα Ε&Ε όσο και τα Funk διακρίνονται για τις extreme λεπτομέρειες τους, θα σου πρότεινα να επενδύσεις σε ένα ανάλογο κομμάτι που σίγουρα θα φρεσκάρει τη ρουτίνα σου.