| 4 ΣΧΟΛΙΑ

SLF Goes Denim

mcarthurlook-smellslikefashion-3

Denim. Υπάρχει πιο αγαπημένο ύφασμα στη νεότερη ιστορία της μόδας; Αμφιβάλλω. Το φοράς εσύ, οι γονείς σου, ίσως ο παππούς σου, οι φίλοι σου. Τα τζιν ρούχα, σε κάθε μορφή και στυλ, είναι το πιο κλασικό ρούχο που θα δεις παντού. Ταιριάζουν σχεδόν σε κάθε περίσταση, είναι προσιτά, και αν αγοραστούν με προσοχή (δηλαδή με γνώμονα τι σε κολακεύει και τι όχι) μπορούν να κάνουν θαύματα.

Αυτό σκέφτηκε και το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen και είπε να γιορτάσει την αγάπη του για τα denim στα πλαίσια του The Art Of Denim φεστιβάλ, ρίχνοτας κατά -20% τις τιμές σε συγκεκριμένα προϊόντα, στα περισσότερα μαγαζιά του εμπορικού! Καλό ε; Μάλιστα, για να προωθήσει την εκστρατεία, το εκπτωτικό χωριό διάλεξε τους αγαπημένους του fashion bloggers (εμάς, duh!), μας πήγε βόλτα στα μαγαζιά, μας άφησε να διαλέξουμε τα αγαπημένα μας denim κομμάτια και μάλιστα μας φωτογράφησε φορώντας τα! Μια που είπαμε για το McArthurGlen, έχω να δηλώσω ενθουσιασμένη – η πρώτη φορά που το επισκέφτηκα ήταν πριν λίγες μέρες. Αρχικά, αγαπώ το γεγονός ότι πρόκειται όντως για ένα μικρό “χωριό” με ανοιχτούς χώρους όπου μπορείς να πάρεις μία ανάσα, να πιεις ένα αναψυκτικό, να χαλαρώσεις από το ανελέητο shopping. Γιατί, ω ναι, αν επισκεφτείς το McArthurGlen, πρόκειται να κάνεις τόσο shopping που μετά θα θες rehab. Μην ξεχάσεις να απολαύσεις το μεσημεριανό σου σε ένα από τα πολλά εστιατόρια και να φας και ένα παγωτάκι!

Όσο για το σύνολο που επέλεξα να φορέσω, να δηλώσω ότι έχω ερωτευθεί το Replay top με τα άπειρα λουλουδάκια πάνω. Το άφησα να πρωταγωνιστήσει στο look και ολοκλήρωσα με ένα φανταστικό Tommy Hilfiger skinny jeans παντελόνι και σακάκι από τη BSB με παιχνιδιάρικα ruffles που δίνουν κίνηση, ώστε να μη σοβαρεύει πολύ το ύφος του outfit. Το κολιέ μου, αν και περίμενα να μην ταιριάζει καθόλου, τελικά νομίζω απογείωσε το look γιατί φωτίζει το πρόσωπό μου και έδεσε με το top. Είδες που στους κανόνες υπάρχουν και εξαιρέσεις;  😛

mcatrhur-smells like fashion-3 mcatrhur-smells like fashion-2 mcatrhur-smells like fashion-5 gab-alex-slf-7 mcatrhur-smells like fashion-9 mcatrhur-smells like fashion-10 mcatrhur-smells like fashion-7 mcarthurlook-smellslikefashion-4 mcatrhur-smells like fashion-4 mcarthurlook-smellslikefashion-11 mcarthurlook-smellslikefashion-12 mcarthurlook-smellslikefashion-13 gab-alex-slf-10 mcarthurlook-smellslikefashion-1 mcarthurlook-smellslikefashion-8 mcarthurlook-smellslikefashion-10 mcatrhur-smells like fashion-11 mcatrhur-smells like fashion-1

 Μπορείς να μάθεις περισσότερα για το The Art Of Denim φεστιβάλ με ένα κλικ εδώ! Η φωτογράφηση μας δε θα μπορούσε να γίνει χωρίς τον φωτογράφο μας, Νικόλα Οικονόμου, δουλειά του οποίου μπορείς να βρεις εδώ.