| 2 ΣΧΟΛΙΑ

LFW Diary: Liam Fahy London SS 2014

liamfahylondon-lfw-smells like fashion-1

Ξεκινάω τα reports από το London Fashion Week με τον Liam Fahy και τη νέα του συλλογή για το επόμενο καλοκαίρι. Πριν ξεκινήσω, θέλω να πω ένα δημόσιο “ευχαριστώ” σε όλη την ομάδα του brand για την άριστη επικοινωνία που είχα μαζί τους πριν το ταξίδι μου, τη βοήθεια τους και το πάσο που χωρίς τη δική τους συμβολή δε θα μπορούσα να αποκτήσω. Ξέρεις, είναι πολύ σημαντικό μία εταιρία – όσο μικρή ή μεγάλη κι αν είναι – να έχει άψογο PR.

Ο Liam έχει σπουδάσει footwear στο DeMontfort University και από τότε έχει κερδίσει πολλά βραβεία, όπως το Fashion Fringe Accessory Award, για το οποίο μάλιστα κρίθηκε από τον master του κλάδου, Manolo Blahnik. Και γιατί ξεχωρίζει το brand του; Μα φυσικά για την εκπληκτική ποιότητα των παπουτσιών, τα οποία είναι χειροποίητα και limited edition. Ένα ακόμα στοιχείο που θα έπρεπε να ξέρεις για τα Liam Fahy παπούτσια είναι ότι κάθε σχέδιο είναι διακοσμημένο με σόλα από νίκελ, η οποία χρειάζεται τον διπλάσιο χρόνο κατασκευής από οποιοδήποτε άλλο designer παπούτσι. Κάπως έτσι δικαιολογείται η τιμή τους λοιπόν!

Πάμε τώρα στην SS 2014 collection. Τα σχέδια του Liam Fahy, λοιπόν, χαρακτηρίζονται από θηλυκότητα. Είναι φτιαγμένα για γυναίκες με αυτοπεποίθηση, δυναμισμό και γνώση του τι θέλουν να πετύχουν. Οι πελάτισσες του Liam μπορούν να πετύχουν ό,τι βάλουν στο νου τους. Αυτό ακριβώς ένιωσα μόλις είδα από κοντά τη νέα συλλογή με τα πολυτελή παπούτσια. Το κόκκινο (σχεδόν κερασί) χρώμα ήταν το προσωπικό μου αγαπημένο, καθώς ξεφεύγει από ό,τι παρόμοιο έχουμε δει, είναι αριστοκρατικό και σικάτο.

liamfahylondon-lfw-smells like fashion-2 liamfahylondon-lfw-smells like fashion-12 liamfahylondon-lfw-smells like fashion-11 liamfahylondon-lfw-smells like fashion-10 liamfahylondon-lfw-smells like fashion-6 liamfahylondon-lfw-smells like fashion-4 liamfahylondon-lfw-smells like fashion-7 liamfahylondon-lfw-smells like fashion-3 liamfahylondon-lfw-smells like fashion-5 liamfahylondon-lfw-smells like fashion-8 liamfahylondon-lfw-smells like fashion-9

Αν υποθέσουμε, λοιπόν, ότι είμαι πλούσια επιχειρηματίας, αυτό το brand θα επέλεγα για όσες φορές έπρεπε να κλείσω συμφωνία με σημαντικό πελάτη. Θα φόραγα τα Liam Fahy μου, θα τον κοίταζα στα μάτια και θα επιχειρηματολογούσα με αυτοπεποίθηση για να τον πείσω να συνεργαστεί μαζί μου. Ο πελάτης θα με κοίταζε εξονυχιστικά, το βλέμμα του θα έπεφτε στα κερασί μποτάκια μου και θα υπάκουε.