| 4 ΣΧΟΛΙΑ

City Chic

ippolito bag- smells like fashion-17

Αν όλο το καλοκαίρι κρατούσες μικρά και ανάλαφρα τσαντάκια, ίσως ήρθε η ώρα να δώσεις λίγη σημασία στις τσάντες “πόλης”, όπως ονομάζω τις μεγαλύτερες και πολύ πιο πρακτικές τσάντες που με συνοδεύουν στις βόλτες μου τις περισσότερες φορές. Με μαλακή επένδυση για να μην είναι πολύ βαριές και άκαμπτες, οι oversized τσάντες “πόλης” χωράνε ολόκληρη την προίκα μου. Και από που μπορείς να προμηθευτείς τα καλύτερα κομμάτια της αγοράς; Φυσικά από τα Ippolito.

Η Παυλίνα, ιδιοκτήτρια του brand, δικαιολογεί την παλιότερη θέση της στον οίκο Bottega Veneta σχεδιάζοντας μοναδικές τσάντες από 100% δέρμα. Αυτό φαντάζομαι θα το έχεις διαβάσει σε κάθε αφιέρωμα που γίνεται για εκείνη. Αυτό που δεν ξέρεις και μπορείς να διαπιστώσεις μόνο αφού τη γνωρίσεις, είναι το εξής: η γλυκιά και γενναιόδωρη προσωπικότητα της αντικατοπτρίζεται πλήρως στις δημιουργίες της. Οι τσάντες της είναι ολόγλυκες, είτε είναι βαμμένες σε ανοιξιάτικα παστέλ χρώματα ή σε πιο σοβαρά χειμερινά. Δεν έχουν σκοπό να εκτοπίσουν το outfit σου, αλλά να το συμπληρώσουν ώστε να είναι ολοκληρωμένο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πανέμορφες και “ευγενικές”, οι Ippolito τσάντες ίσως σου φανούν ότι κοστίζουν ακριβά, αλλά θα διαπιστώσεις ότι αξίζουν κάθε cent χάρη στη διαχρονικότητα τους και την εκπληκτική ποιότητα. Επίσης, ποιος ο λόγος να ξοδέψεις χρήματα σε ένα designer κομμάτι που, ναι, ικανοποιεί τον εγωισμό σου αλλά παράλληλα θα κρατιέται από πολλές άλλες γυναίκες (βλέπε Louis Vuitton); Με τις Ippolito έχεις την ευκαιρία να επενδύσεις σε ένα πραγματικά καλό και κλασικό κομμάτι που θα ταιριάζει στην προσωπικότητα σου και θα σε κάνει να ξεχωρίσεις.

ippolito bag- smells like fashion-3 ippolito bag- smells like fashion-2 ippolito bag- smells like fashion-12 ippolito bag- smells like fashion-6 ippolito bag- smells like fashion-9 ippolito bag- smells like fashion-5 ippolito bag- smells like fashion-7 ippolito bag- smells like fashion-11 ippolito bag- smells like fashion-16 ippolito bag- smells like fashion-15 ippolito bag- smells like fashion-10 ippolito bag- smells like fashion-14 ippolito bag- smells like fashion-13 ippolito bag- smells like fashion-8 ippolito bag- smells like fashion-1

Όσο για το υπόλοιπο σύνολο υπό εξέταση, η συμβουλή μου για αυτές τις τελευταίες καλοκαιρινές μέρες είναι η εξής: συνδύασε τα αγαπημένα σου ρούχα με διαφορετικό τρόπο από ο,τι συνήθως. Μην φορέσεις ξανά το αγαπημένο σου σετ – αντίθετα, διάλεξε κάτι άλλο στη θέση του κλασικού και θα δεις διαφορά τόσο στο look (well, duh!) όσο και στη διάθεση σου!

Pinelopi Clothes top // Mymoo skirt // Nine West sandals // Ippolito bag // Thania.gr necklace // E&E sunglasses