| 4 ΣΧΟΛΙΑ

What Happened In Verona, Stays In Verona

intimissimishow-smellslikefashion-141

Λένε ότι τα καλύτερα έρχονται εκεί που δεν το περιμένεις. Και πράγματι έτσι είναι, κρίνοντας από τις εμπειρίες που έφερα πίσω στην πατρίδα γυρνώντας από το ταξίδι στην πανέμορφη Βερόνα για λογαριασμό της Intimissimi, ένα ταξίδι που ήρθε απρόσμενα. Αν και κράτησε μόνο 2 μέρες, προσωπικά μου φάνηκαν περισσότερες αφού δύσκολα πιστεύεις ότι τόσες αναμνήσεις μπορούν να χωρέσουν σε μόνο ένα 2μερο. Το post διαβάζεται καλύτερα αν ακούς αυτό:

Θα έχω πάντα να θυμάμαι τα γέλια που κάναμε με τη Φιλιώ, τον Γαβριήλ, την Ελένη και τη Μυρτώ καθ΄ολη την διάρκεια του ταξιδιού. Δε θα ξεχάσω το ξέφρενο πάρτι έκπληξη στο Hotel Veronesi La Torre όπου μέναμε – το ανακαινισμένο μοναστήρι που πλέον αποτελεί ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο του ομίλου Calzedonia, ακριβώς δίπλα από τα κεντρικά γραφεία της εταιρίας. Χορέψαμε κάτω από την πανέμορφη πανσέληνο μέχρι να τελειώσει το πάρτι. Εκεί γνώρισα και τις αξιαγάπητες Nikol από το Bloges Robes, τη Luisa του Style Roulette και την Dorka από το The Sense.

Η καρδιά μου θα μείνει πιστή στη Βερόνα, την πόλη που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείς με τον αγαπημένο σου για να “κλειδώσετε” την αγάπη σας βάζοντας ροζ λουκετάκια στο σπίτι της Ιουλιέτας και να βγάλετε φωτογραφίες στο ιστορικό μπαλκόνι φωνάζοντας “Ω Romeo, γιατί να είσαι ο Romeo;”. FYI, η Βερόνα είναι ένας συνδυασμός Φλωρεντίας και Ρώμης όσον αφορά στην αρχιτεκτονική και τις μεγάλες πλατείες. Ο μύθος λέει ότι αν χαιδέψεις το, χμ, στήθος του αγάλματος της Ιουλιέτας, η ευχή σου θα πραγματοποιηθεί. Αυτό αγαπώ στην Ιταλία: σε προκαλεί να την νιώσεις και να την αγγίξεις, δίνοντας σου την ευκαιρία να γίνεις κομμάτι του μύθου. 

intimissimishow-smellslikefashion-14 intimissimishow-smellslikefashion-16 intimissimishow-smellslikefashion-18 intimissimishow-smellslikefashion-61 intimissimishow-smellslikefashion-40 intimissimishow-smellslikefashion-38 intimissimishow-smellslikefashion-63 intimissimishow-smellslikefashion-62 intimissimishow-smellslikefashion-92 intimissimishow-smellslikefashion-90 intimissimishow-smellslikefashion-93 intimissimishow-smellslikefashion-94 verona-slf3 verona-slf-4 intimissimishow-smellslikefashion-97 intimissimishow-smellslikefashion-100 intimissimishow-smellslikefashion-99 intimissimishow-smellslikefashion-101 intimissimishow-smellslikefashion-102 intimissimishow-smellslikefashion-126 intimissimishow-smellslikefashion-103 intimissimishow-smellslikefashion-130 intimissimishow-smellslikefashion-127 verona-slf-8 verona-slf-9 verona-slf-5 verona-slf-10 intimissimishow-smellslikefashion-132 intimissimishow-smellslikefashion-131 intimissimishow-smellslikefashion-136 intimissimishow-smellslikefashion-138 intimissimishow-smellslikefashion-137 intimissimishow-smellslikefashion-139 intimissimishow-smellslikefashion-140 intimissimishow-smellslikefashion-148 verona-slf-7 veronaslf verona2 intimissimishow-smellslikefashion-150juliet

2 μέρες, 850 φωτογραφίες. Βερόνα θα σε θυμάμαι για πάντα. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον όμιλο της Intimissimi και κυρίως την Τζίνα που έκανε τα αδύνατα δυνατά για να περάσουμε τέλεια, που οργάνωσε το ταξίδι και όλα πήγαν με βάση το πρόγραμμα και, το σημαντικότερο, που έβαλε όλη την καλή της διάθεση για να είμαι κι εγώ εκεί. Ελπίζω την επόμενη φορά να ταξιδέψουμε πάλι σε κάποια άλλη πόλη της Ιταλίας και να μοιραστούμε ακόμα περισσότερες στιγμές.