| 0 ΣΧΟΛΙΑ

Sunkissed

stripedskirt-smellslikefashion-7

Η αίσθηση που αφήνει το αλάτι στο σώμα σου είναι ανεκτίμητης αξίας. Το πρώτο κάψιμο από τον ήλιο που εξελίσσεται σε μαύρισμα μετά από 2 μέρες, επίσης. Κάνεις τα πρώτα μπάνια σου όταν έχει μπει ήδη ο Αύγουστος. Δεν πειράζει, δεν είσαι η μόνη. Τώρα όμως που τα πόδια σου γίνονται ακόμα πιο όμορφα με το μαύρισμα, μην παραλείψεις τις φούστες. Και όχι οποιαδήποτε φούστα. Διάλεξε εκείνη που σε κάνει να αισθάνεσαι απίστευτα ελκυστική, ότι μπορείς να κατακτήσεις τον κόσμο. Πρόσθεσε το πιο απλό και χαλαρό tank top που έχεις στη συλλογή σου, ένα statement κολιέ, ένα φούξια κραγιόν. Και φυσικά μην ξεχάσεις να φορέσεις τις  nude πλατφόρμες σου, εκείνες που είναι προορισμένες για όλες τις ώρες, εκείνες που σε διευκολύνουν να περπατάς με χάρη, εκείνες που είναι τόσο άνετες που μπορείς να τις φορέσεις ακόμα και όταν οδηγάς.

stripedskirt-smellslikefashion-14 stripedskirt-smellslikefashion-16 stripedskirt-smellslikefashion-17 stripedskirt-smellslikefashion-11 stripedskirt-smellslikefashion-13 stripedskirt-smellslikefashion-9 stripedskirt-smellslikefashion-15 stripedskirt-smellslikefashion-5 stripedskirt-smellslikefashion-1 stripedskirt-smellslikefashion-3 stripedskirt-smellslikefashion-19 stripedskirt-smellslikefashion-12 stripedskirt-smellslikefashion-6 stripedskirt-smellslikefashion-2 stripedskirt-smellslikefashion-8 stripedskirt-smellslikefashion-4

Τώρα που είσαι ηλιοκαμένη άδραξε την ευκαιρία να αναδείξεις το σώμα και το μαύρισμα σου, να φορέσεις ρούχα που δεν το κρύβουν αλλά το κολακεύουν με φινετσάτο τρόπο. Και κοίτα να χαρείς το καλοκαίρι γιατί λίγες βδομάδες έμειναν μέχρι να αγοράσεις νέο παλτό.

Madame Shou Shou top // Mymoo skirt // Sandalisteite wedges // E&E sunglasses // Thania.gr necklace