| 2 ΣΧΟΛΙΑ

Relaxing Mood: On

stripeddress-smellslikefashion-9

Ενώ όλο το χρόνο προσπαθώ να φροντίζω τον εαυτό μου και να δίνω πολλή σημασία στην εμφάνιση μου, το καλοκαίρι κάπως παραιτούμαι. Η αφόρητη ζέστη σε συνδυασμό με τη χαλαρή διάθεση δεν μου επιτρέπουν να αλλάζω συνεχώς outfits μέσα στη μέρα προκειμένου να ταιριάξω στο mood της κάθε περίστασης. Κοινώς, βαριέμαι.

Το συγκεκριμένο ριγέ φόρεμα είναι η ιδανική λύση. Το χαλαρό κόψιμο του ρούχου δεν εμποδίζει τις κινήσεις μου, ενώ η ανοιχτή girly πλάτη με το φιόγκο δίνει αυτό το statement που απαιτούν τα outfits για μία βόλτα στην πόλη ή το νησί. Τα hipster γυαλιά μου δίνουν χαρακτήρα στο look και το φρέσκο σχέδιο των παπουτσιών διατηρεί τη σοβαρότητα του outfit ώστε να μην θυμίζει πιτζαμάκι. Κοινώς, τούτο το ρούχο έχει γίνει δεύτερο δέρμα στο σώμα μου. Πού να αλλάζεις τώρα..

stripeddress-smellslikefashion-1 stripeddress-smellslikefashion-5 stripeddress-smellslikefashion-4 stripeddress-smellslikefashion-3 stripeddress-smellslikefashion-6 stripeddress-smellslikefashion-2 stripeddress-smellslikefashion-14 stripeddress-smellslikefashion-8 stripeddress-smellslikefashion-16 stripeddress-smellslikefashion-15 stripeddress-smellslikefashion-7

Έλα παραδέξου το, κι εσυ απλώς πετάς ένα ρούχο και βγαίνεις έξω, δεν γίνεται να είμαι η μόνη!

Mymoo dress // Sandalisteite sandals // Mymoo bikini // Hand eyewear // Maroula bracelets