| 0 ΣΧΟΛΙΑ

Miami Look

miami-smellslikefashion-5

Η μόδα μπορεί να σε ταξιδέψει παντού. Σε κάθε γωνιά της Γης, σε κάθε χρονιά, σε κάθε φάση της ιστορίας. Τα σωστά ρούχα, τα κατάλληλα αξεσουάρ και το ανάλογο ύφος μπορούν να σε μεταφέρουν στα 20’s, στα 70’s, στο μέλλον. Ή, όπως στην περίπτωση μας, μπορούν να δώσουν μία γεύση από Miami, κάνοντας την καθημερινότητα σου λιγότερο πληκτική.

Τώρα που οι εκπτώσεις είναι εδώ, επένδυσε σε ένα ιδιαίτερο παντελόνι. Δε θα το φορέσεις πολλές φορές, σίγουρα, αλλά κάθε φορά που θα το φοράς θα τραβάς όλα τα βλέμματα. Συνδύασέ το με το πιο απλό σου top και έτσι εύκολα πέτυχες ένα ανέμελο, καλοκαιρινό και ιδιαίτερο look.

Επίσης, αναζήτησε το ιδανικό cropped top. Συνήθως σιχαίνομαι να αποκαλύπτω την κοιλιά μου κι έτσι είχα πάρει τα cropped tops λίγο στραβά. Μέχρι που βρέθηκε στα χέρια μου το συγκεκριμένο, που είναι ιδανικό και για την παραλία αλλά και σαν ανάλαφρο ζακετάκι για τα καλοκαιρινά βράδια.

miami-smellslikefashion-2 miami-smellslikefashion-4 miami-smellslikefashion-8 miami-smellslikefashion-1 miami-smellslikefashion-9 miami-smellslikefashion-7 miami-smellslikefashion-3

Δεν έχει σημασία τί θα κάνεις το καλοκαίρι. Αν τολμήσεις κάτι διαφορετικό στα looks σου σίγουρα θα ανέβει η διάθεση σου και θα σπάσεις τη ρουτίνα! Τόλμησε το! Δώσε εσύ τη γεύση που θέλεις στο καλοκαίρι σου!

Zara cropped top // MyMoo pants // Viohazard necklace