| 0 ΣΧΟΛΙΑ

It’s The Beginning Of The End

coraldress-smellslikefashion-1

Προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου ότι δεν τελειώνει το καλοκαίρι. Με 10 μπάνια στη θάλασσα συνολικά και μαύρισμα σχεδόν ανύπαρκτο, δεν το λες και “τέλειο καλοκαίρι”. Τρέχω να κάνω όσα δεν έκανα 2 μήνες. Να πιω όσα περισσότερα cocktails προλαβαίνω (όχι ταυτόχρονα και χωρίς να οδηγήσω μετά, μαμά!). Να πλατσουρίσω στη θάλασσα που δεν μας έκανε τη χάρη να ηρεμήσει ώστε να απολαύσουμε ένα χαλαρωτικό μπάνιο και όχι πάλη με τα κύματα. Να φορέσω όσα ρούχα δεν πρόλαβα – δηλαδή πολλά. Να, σαν κι αυτό το maxi φόρεμα από τα Mymoo που με κάνει να αισθάνομαι μία diva του καλοκαιριού χάρη στο χρώμα και το σκίσιμο στο πλάι.

Τρέχω και δεν φτάνω. Γιατί ο χειμώνας με κοιτάζει απειλητικά, σαν κακός δάσκαλος που μου κουνάει το δάχτυλο πέρα δώθε, έτοιμος να με τιμωρήσει. Αλλά δεν πειράζει, ας δούμε τι έχει να μας πει κι αυτός. Φήμες λένε ότι θα είναι ένα εντυπωσιακό φθινόπωρο και ένας ιδιαίτερος χειμώνας. Τα resolutions μου για τη νέα “σχολική” χρονιά είναι σχεδόν έτοιμα και είμαι σίγουρη ότι θα τα πραγματοποιήσω όλα. 

coraldress-smellslikefashion-2 coraldress-smellslikefashion-4 coraldress-smellslikefashion-3

Μέχρι τότε όμως, θα κάνω στην άκρη εκείνα τα ρούχα που έχω αγαπήσει και βολευτεί και θα δοκιμάσω όλα όσα δεν είχα την ευκαιρία να φορέσω όσο θα ήθελα. Θα πειραματιστώ με νέους συνδυασμούς. Θα απολαύσω τον απίθανο καιρό τώρα που μπορώ.

Mymoo dress //  Sandalisteite wedges