| 2 ΣΧΟΛΙΑ

Intimissimi Fashion Gallery & Backstage

intimissimishow-smellslikefashion-105

Αφού έχεις πάρει μία γενναία δόση από το fashion show των Intimissimi στη Βερόνα της Ιταλίας, αφού έχεις θαυμάσει τα φανταστικά κομμάτια της συλλογής και έχεις ήδη βάλει wallpaper στο pc τους άντρες της επίδειξης, ήρθε η ώρα για μία κλεφτή ματιά τόσο στη συλλογή όσο και στα μοντέλα που την ανέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο. Άλλωστε, το zoom in πάντα δίνει μία καλύτερη αίσθηση στα ρούχα και το backstage αποτελεί από μόνο του μία φανταστική εμπειρία!

Το εντυπωσιακό στοιχείο των εσωρούχων βρίσκεται στα σουτιέν κατά τη γνώμη μου. Κι αυτό γιατί έχουν τέτοιες λεπτομέρειες που πρέπει να φανούν, δεν είναι αποκλειστικά για δική σου ευχαρίστηση. Τέρμα στον προβληματισμό “τι σουτιέν να διαλέξω για να το φορέσω με το εξώπλατο φόρεμα”! Όσο για τα ρούχα, μπορώ να σου ομολογήσω ότι τα αγάπησα από την πρώτη στιγμή καθώς αγκαλιάζουν το σώμα με ελκυστικό τρόπο, αναδεικνύουν τη θηλυκή πλευρά που τείνουμε να κρύβουμε κάτω από τα άπειρα layers του χειμώνα και έχουν μία girly νότα, φέρνοντας την τέλεια ισορροπία. Σίγουρα θα τα προτιμήσω για τα φθινοπωρινά μου looks!

Περνάμε στα backstage της επίδειξης, όπου είχαμε την ευκαιρία να στεναχωρεθούμε λίγο με τα πανέμορφα πρόσωπα των μοντέλων. Έχω όμως να μοιραστώ μαζί σου κάποιες στιγμές που θα μου μείνουν αξέχαστες, όπως το γεγονός ότι ψάχναμε με μανία να μάθουμε πώς λέγεται η θαυματουργή κρέμα που χρησιμοποιούν οι make up artists για να κρύβουν την κυτταρίτιδα των μοντέλων (δεν έμαθα ποτέ τελικά, αλλά η αναζήτηση θα συνεχιστεί). Από τα backstage έχω να θυμάμαι και τους άντρες του show που, όπως λέγαμε γελώντας με τη Φιλιώ, “έχουν κοιλιακούς και στην πλάτη”. Αχ, οι άντρες. Πόσα αστεία πρέπει να ειπώθηκαν εκείνη τη μέρα με τα κορίτσια, ούτε που θυμάμαι.

intimissimishow-smellslikefashion-41 intimissimishow-smellslikefashion-42 intimissimishow-smellslikefashion-43 intimissimishow-smellslikefashion-44 intimissimishow-smellslikefashion-50 intimissimishow-smellslikefashion-48 intimissimishow-smellslikefashion-53 intimissimishow-smellslikefashion-49 intimissimishow-smellslikefashion-52 intimissimishow-smellslikefashion-51 intimissimishow-smellslikefashion-57 intimissimishow-smellslikefashion-56 intimissimishow-smellslikefashion-54 intimissimishow-smellslikefashion-55 intimissimishow-smellslikefashion-106 intimissimishow-smellslikefashion-111 intimissimishow-smellslikefashion-110 intimissimishow-smellslikefashion-109 intimissimishow-smellslikefashion-107 intimissimishow-smellslikefashion-112 intimissimishow-smellslikefashion-117 intimissimishow-smellslikefashion-115 intimissimishow-smellslikefashion-116 intimissimishow-smellslikefashion-108 intimissimishow-smellslikefashion-114 intimissimishow-smellslikefashion-118 intimissimishow-smellslikefashion-119 intimissimishow-smellslikefashion-113 intimissimishow-smellslikefashion-120 intimissimishow-smellslikefashion-1897 intimissimishow-smellslikefashion-121 intimissimishow-smellslikefashion-123

Intimissimi σε ευχαριστούμε για όλα! Δες περισσότερα backstage στο hashtag #intimissimishow.