| 1 ΣΧΟΛΙΑ

Prints: How To Wear (Part 2)

sixties-smellslikefashion-7

Ο συνδυασμός των prints με αξεσουάρ και παπούτσια δείχνει να σας προβληματίζει ιδιαίτερα (και ποια γυναίκα δεν προβληματίζεται άλλωστε;), κάτι που φαίνεται από τα συνεχόμενα mails με παρόμοιο θέμα. Έχουμε ήδη δείξει έναν ενδιαφέρων τρόπο για να συνδυάσεις space prints σε αυτό το άρθρο, επομένως τώρα πάμε σε κάτι διαφορετικό.

Πολλές φορές τα ρούχα μας δεν έχουν ένα ενιαίο χρώμα, αλλά περιέχουν ένα συνδυασμό αποχρώσεων κι έτσι η απορία “Με τί να το συνδυάσω;” έρχεται στην επιφάνεια. Η προσωπική μου γνώμη είναι να διαλέξεις ένα από όλα τα χρώματα και να εστιάσεις σε αυτό όσον αφορά στα αξεσουάρ και παπούτσια. Στην προκειμένη περίπτωση διάλεξα το αγαπημένο μου ροζ ψηλοτάκουνο, μιας και ακριβώς η ίδια απόχρωση βρίσκεται στο print του φορέματος. Ακόμα πιο ιδιαίτερο θα ήταν αν επέλεγα κόκκινες αποχρώσεις στο παπούτσι, κάτι που θα “κολλάει” με το μικρό ζωνάκι του ρούχου.

Γενικά, η γνώμη μου είναι ότι τίποτα δεν είναι λάθος αρκεί να μπορείς να το υποστηρίξεις. Άσε τη φαντασία σου ελεύθερη, προσπάθησε να μην δημιουργείς άγριες αντιθέσεις μεταξύ των χρωμάτων, αλλά ούτε να επιλέγεις την ίδια απόχρωση παντού γιατί δεν κολακεύει και το σώμα εκτός των άλλων. Όσο για τα κοσμήματα; Επέλεξα να μην φορτώσω το σύνολο παραπάνω αφού τα prints εξαπλώνονται σε όλο το ρούχο. Αν όμως έχεις να κάνεις με prints από τη μέση και κάτω, ένα εντυπωσιακό κολιέ σε μία ταιριαστή απόχρωση σίγουρα θα δείχνει φοβερό.

sixties-smellslikefashion-8 sixties-smellslikefashion-6 sixties-smellslikefashion-17 sixties-smellslikefashion-20 sixties-smellslikefashion-19 sixties-smellslikefashion-18 sixties-smellslikefashion-5 sixties-smellslikefashion-10 sixties-smellslikefashion-14 sixties-smellslikefashion-21 sixties-smellslikefashion-16 sixties-smellslikefashion-11 sixties-smellslikefashion-9

Αυτός είναι και ένας λόγος για να είσαι ανοιχτόμυαλη και να επενδύεις σε παπούτσια με πιο εκκεντρικά χρώματα, ακόμα κι αν δεν προβλέπεται να τα φορέσεις σύντομα ή πολύ συχνά. Σε βγάζουν από τη δύσκολη θέση εύκολα, ενώ απογειώνουν ακόμα και το πιο απλό μονόχρωμο σύνολο!

AngelEye dress // Melissa high heels // Chanel sunglasses