| 1 ΣΧΟΛΙΑ

August.

redbsbdress-smellslikefashion-30

Αύγουστος. Ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού, ο μήνας των full moon parties, του μαυρίσματος, της άδειας από τη δουλειά. Ο μήνας των διακοπών. Μην κοιτάς που κάποιοι τώρα κάνουμε τα πρώτα μας μπάνια στη θάλασσα, οι περισσότεροι έχετε ήδη γυρίσει το μισό Αιγαίο. Ό,τι κι αν κάνεις τον καυτό μήνα του καλοκαιριού, μην ξεχάσεις να γεμίσεις τη βαλίτσα σου με καλή διάθεση. Θα σου χρειαστεί.

Ερωτεύσου, διασκέδασε, γέλασε με την καρδιά σου, δες τα αστέρια και μετάνιωσε για τα λάθη σου. Σκέψου τους ανθρώπους που δεν έχεις κοντά σου πλέον, ευχαρίστησε εκείνους που είναι ακόμα εδώ, φαντάσου τι άνθρωποι θα ενσωματωθούν στη ζωή σου από Σεπτέμβριο. Ο Αύγουστος είναι ένας περίεργος μήνας. Σχεδιάζεις τη νέα σου καθημερινότητα, παίρνεις αποφάσεις, οργανώνεις τη ζωή σου γιατί “από Σεπτέμβρη θα ξεκινήσεις το τάδε χόμπυ” ή “θα ασχοληθείς με το τάδε πρόβλημα”.

Σκέφτομαι ότι από Σεπτέμβρη έχω να πάρω σημαντικές αποφάσεις που θα καθορίσουν το μέλλον μου. Πρέπει να δω μεταπτυχιακά, να ψάξω σπίτια στη χώρα όπου θα αποφασίσω να σπουδάσω, πρέπει να δεχτώ το γεγονός ότι θα πρέπει να εγκαταλείψω τη χώρα μου, την οικογένεια μου, το αγόρι μου, τους φίλους μου, το σκυλί μου. 

Μας περιμένει ένας δύσκολος χειμώνας. Γι’αυτο κοίτα να περάσεις καλά τον Αύγουστο, να απολαύσεις κάθε στιγμή, να γεμίσεις εμπειρίες. Και δεν πειράζει που δεν θα πας διακοπές φέτος – ούτε εγώ θα πάω, ούτε πολλοί γνωστοί μου. Τα μόνα που χρειάζεσαι για να περάσεις φανταστικά είναι η καλή σου διάθεση, το χαμόγελό σου και ένα φλογερό κόκκινο φόρεμα.

redbsbdress-smellslikefashion-16 redbsbdress-smellslikefashion-17 redbsbdress-smellslikefashion-22 redbsbdress-smellslikefashion-23 redbsbdress-smellslikefashion-20 redbsbdress-smellslikefashion-19 redbsbdress-smellslikefashion-14 redbsbdress-smellslikefashion-18 redbsbdress-smellslikefashion-21 redbsbdress-smellslikefashion-25 redbsbdress-smellslikefashion-29 redbsbdress-smellslikefashion-26 redbsbdress-smellslikefashion-27 redbsbdress-smellslikefashion-15 redbsbdress-smellslikefashion-28 redbsbdress-smellslikefashion-24

Και μην ξεχνάς: a little party never killed nobody  😎