| 4 ΣΧΟΛΙΑ

What To Wear When You Have Nothing To Wear

intimissimishow-smellslikefashion-29

Όταν δεν ξέρεις τι να φορέσεις, παίξε με τις αποχρώσεις του μπλε και του πράσινου. Βέβαιη επιτυχία για το look σου με έναν color blocking συνδυασμό που δεν συνηθίζεται ιδιαίτερα (well, εκτός από εμένα, εγώ το προτιμώ σχεδόν συνέχεια). Η αντίθεση είναι έντονη και θα τραβήξει τα βλέμματα, ενώ αποτελεί από μόνο του ένα fashion statement ώστε να μην χρειάζεται να προβληματίζεσαι για τα κοσμήματα. Μην ξεχνάς ότι ένα πετυχημένο color blocking look μπορεί να σε κάνει chic χωρίς προσπάθεια σε λίγα δευτερόλεπτα!

Επίσης, όταν δεν ξέρεις τι να βάλεις ή (ακόμα χειρότερα) τι να αγοράσεις, επένδυσε σε ένα ρούχο που μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπη από το πρωί μέχρι το βράδυ. Το συγκεκριμένο φόρεμα έχει συνδυαστεί πολλές φορές με σανδάλια, sneakers, ζακέτες, cropped tops, τακούνια, πέρλες. Κάθε φορά με εκπλήσσει, κάθε φορά είναι κατάλληλο για την περίσταση. Ίσως αυτή είναι μία καλή αφορμή για να αγοράσεις ένα ακριβό ρούχο με αντίστοιχα χαρακτηριστικά χαμαιλέοντα, καθώς τα χρήματα που θα διαθέσεις θα αξίζουν και το ρούχο θα μείνει κοντά σου για μια ζωή. Και πώς καταλαβαίνεις ότι ένα ρούχο “κολλάει” σε κάθε περίσταση; Έχει απλό κόψιμο, κολακεύει τα πόδια σου με τακούνι και με flat, δεν απαιτεί κάποιο ειδικό στυλ εσωρούχων ώστε να αναδεικνύεται καλύτερα, είναι μονόχρωμο και δεν έχει ιδιαίτερες λεπτομέρειες. 

Τα ασύμμετρα φορέματα είναι και αυτά μία καλή λύση για όταν δεν ξέρεις τι να φορέσεις (δηλαδή σχεδόν κάθε μέρα, αφού ποτέ καμία μας “δεν έχει τι να φορέσει”). Πόσο μάλλον όταν πρόκειται να παρευρεθείς κάπου και δε γνωρίζεις το dress code. Τα ασύμμετρα φορέματα είναι ιδανικά γιατί συνδυάζουν το casual mini με το πιο επίσημο maxi, ανεμίζουν υπέροχα με το παραμικρό αεράκι αλλά δε σε φέρνουν σε δύσκολη θέση προσπαθώντας να καλυφθείς.

intimissimishow-smellslikefashion-20 intimissimishow-smellslikefashion-21 intimissimishow-smellslikefashion-24 intimissimishow-smellslikefashion-30 intimissimishow-smellslikefashion-32 intimissimishow-smellslikefashion-35 intimissimishow-smellslikefashion-22 intimissimishow-smellslikefashion-27 intimissimishow-smellslikefashion-23 intimissimishow-smellslikefashion-26 intimissimishow-smellslikefashion-25 intimissimishow-smellslikefashion-34 intimissimishow-smellslikefashion-28 intimissimishow-smellslikefashion-31 intimissimishow-smellslikefashion-33

Ποια είναι η δική σου λύση για να μη φρικάρεις όταν δεν ξέρεις τι να φορέσεις;

AngelEye London dress // Nine West high heels // Steve Madden bag // Glam Et Chic Jewels necklace