| 20 ΣΧΟΛΙΑ

SLF feat LG Contest

LGmobile-optimusL3-smellslikefashioncom-contest-1

Αν αγαπάς τη μόδα, φροντίζεις να την αναζητάς παντού: στα ρούχα, τα παπούτσια, τα καλλυντικά, ακόμα και στα κινητά. Ειδικά για το τελευταίο θέμα, δείχνω μία προτίμηση στις μοντέρνες και μινιμαλιστικές συσκευές, ενώ πάντα προσέχω η συσκευή να είναι ελαφριά. Πάνω απ’όλα όμως, θέλω να με καλύπτει πλήρως στο θέμα της μπαταρίας καθώς, ως fashion blogger, καταλαβαίνεις ότι περνάω πολύ χρόνο στο internet όπου κι αν είμαι. Ψάχνω ικανοποιητική ποιότητα κάμερας (γιατί ποτέ δεν ξέρεις τί ενδιαφέρον μπορεί να δεις στο δρόμο όταν δεν έχεις τη φωτογραφική μηχανή στην τσάντα) και σίγουρα θέλω να μου παρέχει κάποια ασφάλεια όταν είμαι εκτός σπιτιού, βοηθώντας με σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης.

Όλα αυτά τα βρήκα στη νέα συσκευή της LG και συγκεκριμένα στο μοντέλο Optimus L3II , το οποίο είναι και οικονομικά προσιτό. Με τις λειτουργίες QuickMemo™ και Safety Care να κλέβουν την παράσταση, το συγκεκριμένο μοντέλο θα σε ικανοποιήσει σίγουρα. Μπορείς να παρακολουθήσεις και το βιντεάκι για περισσότερα:

LGmobile-optimusL3-smellslikefashioncom-contest LGmobile-optimusL3-smellslikefashioncom-contest-4lg-l3-2

Έτσι λοιπόν, έχεις την ευκαιρία να το αποκτήσεις εντελώς δωρεάν μέσω του Smells Like Fashion που συνεργάζεται με την LG, οργανώνοντας έναν μεγάλο διαγωνισμό. To μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις την ειδική φόρμα από κάτω, δηλώνοντας τα στοιχεία σου!

Ο διαγωνισμός λήγει στις 22 Ιουλίου, γι’αυτό βιάσου!

Good Luck  😎