| 0 ΣΧΟΛΙΑ

Most-Chic Sandals

4

Μπήκε Ιούλιος και κάποιες τυχερές ήδη κάνετε σενάρια με το μυαλό σας για το τί θα φορέσετε  στις διακοπές. Είμαστε βέβαια και εμείς που κάνουμε σενάρια για το τί θα φορέσουμε στην πόλη. Όπως και να’χει, η λέξη “σανδάλια” αναβοσβήνει με νέον χρώματα στο μυαλό σου και ψάχνεις πυρετωδώς για το νέο σου ζευγάρι. Ε λοιπόν σου έχω νέα! Με χαρά σου παρουσιάζω το ολοκαίνουριο e-shop Most Chic!

Γιατί ξεχωρίζει το Most Chic;

Αρχικά, διότι σου δίνει την ευκαιρία να αποκτήσεις κομμάτια νέων Ελλήνων σχεδιαστών. Και τί σημαίνει αυτό για την Ελληνίδα fashionista; Ότι στηρίζει τους ανθρώπους της χώρας της, τονώνει την ελληνική βιομηχανία της μόδας, υποστηρίζει νέα παιδιά, αποκτάει προϊόντα με εξαιρετική ποιότητα και στυλ και είναι διαφορετική από τη συνομήλικη της που θα επιλέξει (για ακόμα μία φορά) να στηρίξει fast fashion brands. Μέσα στο e-shop θα βρεις αμέτρητες επιλογές για πολύ πολύ (πολύ) όμορφα σανδάλια και κοσμήματα, απλά λιτά και απέριττα, που σκοπό έχουν να συνοδεύσουν τα καλοκαιρινά σου outfits με τον πιο γλυκά μινιμαλιστικό τρόπο.

Και επειδή ξέρω ότι η γνώμη του SLF είναι σημαντική για εσένα, ιδού τα προσωπικά μου αγαπημένα:

most chic collage 1

 [Από αριστερά: Melia Leopard σανδάλια (κάνε κλικ εδώ), Athena Leopard & Porfyra σανδάλια (κάνε κλικ εδώ), Irida Petrol & Green σανδάλια (κάνε κλικ εδώ)]