| 6 ΣΧΟΛΙΑ

Modern Princess

redbsbdress-smellslikefashion-1

Ως μόδα δεν ορίζεται το να ντύνουμε το σώμα μας με μοναδικό σκοπό να το προστατεύσουμε από τις καιρικές συνθήκες. Μόδα είναι να καλομαθαίνουμε το σώμα μας να τυλίγεται  με αέρινα υφάσματα, έντονα και παιχνιδιάρικα χρώματα, ιδιαίτερα αξεσουάρ. Μόδα είναι να παίζουμε κάθε μέρα και έναν διαφορετικό ρόλο: sexy ροκ σταρ, ντροπαλή preppy μαθήτρια, μοντέρνα πριγκίπισσα. Κάποιες φορές, λοιπόν, επενδύουμε σε ρούχα ή αξεσουάρ που φαινομενικά δεν πρόκειται να φορέσουμε πολλές φορές, καθώς είναι πολύ ιδιαίτερα. Τη μία όμως φορά που θα τα επιλέξουμε για κάποια μας εμφάνιση, θα προκαλέσουν τέτοια αίσθηση, θα μας κάνουν να κοκκινίζουμε από τα κοπλιμέντα και θα μας ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση στα ύψη. Κάτι τέτοιο γίνεται και με το περίφημο κόκκινο φόρεμα της BSB, που το θαύμασες πρώτη φορά στο φετινό Madwalk by Coca – Cola light.

Στην περίπτωση που δεν το γνωρίζεις, δεν πρόκειται για ένα απλό φόρεμα. Φοριέται με 10 διαφορετικούς τρόπους (ναι, κι όμως, το τσέκαρα προσωπικά), είναι συλλεκτικό και τα έσοδα από τις πωλήσεις του δόθηκαν για φιλανθρωπικό σκοπό. Πιο συγκεκριμένα, σχεδιάστηκε από τη BSB αποκλειστικά για την καμπάνια “Νιώσε Την Καρδιά Σου” που σε συνεργασία με την ΕΕΛΙΑ προσπαθούν να ευαισθητοποιήσουν τις γυναίκες για την προστασία της υγείας της καρδιάς τους.

Εδώ λοιπόν έχουμε το μοναδικό φόρεμα της BSB που έχει απομείνει. Είναι ένα και τελευταίο, κυριολεκτικά μοναδικό και συλλεκτικό. Είναι πανέμορφα κομψό, μπορεί να αναδείξει κάθε σώμα και, όχι, δεν είναι τόσο δύσκολο να φορεθεί! Το φοράς σε ένα γάμο και κλέβεις τις εντυπώσεις από τη ξαδέλφη νύφη σου που παντρεύτηκε πρώτη. Το κάνεις πιο κοντό και ροκάρεις το φανταστικό πάρτυ που πας με την κολλητή σου. Κρατάς τις κορδέλες και δίνεις αέρινη κίνηση στο χορό σου. Κυρίως όμως, προσθέτεις το φλογερό κόκκινο χρώμα στην εμφάνιση σου κάνοντας κάθε αξεσουάρ περιττό. 

redbsbdress-smellslikefashion-6 redbsbdress-smellslikefashion-4 redbsbdress-smellslikefashion-3 redbsbdress-smellslikefashion-7 redbsbdress-smellslikefashion-9 redbsbdress-smellslikefashion-12 redbsbdress-smellslikefashion-8 redbsbdress-smellslikefashion-13 redbsbdress-smellslikefashion-5 redbsbdress-smellslikefashion-2 redbsbdress-smellslikefashion-10

Από το 0 έως το 10, πόσο πολύ θέλεις να το κάνεις δικό σου; Κέρδισέ το εδώ!