| 4 ΣΧΟΛΙΑ

Meet “Hand” Eyewear

971328_10201079307041492_20867532_n

Το θέμα των ελληνικών εταιριών μόδας το έχω πάρει λίγο σοβαρά, όπως είδες εδώ. Αυτή τη φορά ανακάλυψα μία πολύ ενδιαφέρουσα εταιρία οπτικών που βρίσκεται στα πρώτα της βήματα, αν και υπάρχει στο χώρο ήδη 4 χρόνια. Πρόκειται για την εταιρία Hand που δημιουργήθηκε από το Χρήστο Φελέκη. Ο Χρήστος είναι ιδιοκτήτης του καταστήματος οπτικών Emporio Ottico (Λαρίσης 18, Πανόρμου, Αθήνα) και ένας άνθρωπος γεμάτος έμπνευση, κέφι και μεράκι γα αυτό που κάνει.

Η εταιρία Hand ουσιαστικά γεννήθηκε από την ανάγκη δημιουργίας ενός προϊόντος που θα συνδύαζε τον κλάδο των οπτικών ειδών με τα ταξίδια. Κάπως έτσι, μπορείς να βρεις εκπληκτικά γυαλιά οράσεως με σύμβολα μερικών από των πιο δημοφιλών προορισμών για ταξίδια. Οι διακοσμημένοι βραχίονες είναι λεπτεπίλεπτοι και ντελικάτοι, σικ αλλά και μοντέρνοι, κάνοντας τη συγκεκριμένη εταιρία να ξεχωρίζει και την ιδέα να σε αφήνει έκπληκτο. Κάθε “σύμβολο” έχει το δικό της στυλ γυαλιών, για παράδειγμα τα γυαλιά με σκηνικό βγαλμένο από το Παρίσι είναι λίγο πιο στρογγυλά, πιο Harry Potter, πιο hipster. 

Πρόκειται για μία ιδέα φοβερή, φρέσκια, που δεν έχω ξαναδεί και που με άφησε με ένα τεράστιο χαμόγελο στο στόμα! Το καλύτερο κομμάτι όμως είναι η τιμή, καθώς μπορείς να βρεις προϊόντα της εταιρίας Hand με περίπου 130 ευρώ – καθόλου άσχημα αν σκεφτείς τη μοναδικότητα του προϊόντος. Βέβαια, αν επισκεφτείς το κατάστημα και δηλώσεις πως διάβασες τούτο το άρθρο στο Smells Like Fashion μπορείς να κερδίσεις -30%!

emporioottico-panormou-smellslikefashion-24 emporioottico-panormou-smellslikefashion-28 emporioottico-panormou-smellslikefashion-29 emporioottico-panormou-smellslikefashion-27 emporioottico-panormou-smellslikefashion-25 emporioottico-panormou-smellslikefashion-26

Τα μοναδικά γυαλιά Hand θα τα βρεις  εδώ: αποκλειστική διάθεση Delta Vision Hellas , κατάστημα λιανικής Emporio Ottico