| 2 ΣΧΟΛΙΑ

Intimissimi Show F/W 2013-2014

intimissimishow-smellslikefashion-58

Τρίτη 23 Ιουλίου 2013. Για άλλη μία φορά νιώθω περηφάνια και συγκίνηση να με κατακλύζει, καθώς συναντάω ξανά την ελληνική ομάδα του ομίλου Intimissimi/Calzedonia/Tezenis για ένα ταξίδι – αστραπή προκειμένου να παρακολουθήσω το fashion show των Intimissimi στη Βερόνα της Ιταλίας. Μόνο που αυτή η φορά είναι διαφορετική: οι περισσότεροι καλεσμένοι της ελληνικής αποστολής έχουν αλλάξει, βλέπω διαφορετικά άτομα, μοιράζομαι ολοκαίνουριες εμπειρίες. Επίσης, κάτι βασικό: λίγα λεπτά πριν αρχίσει το show ενημερώνομαι για τις θέσεις μας μέσα στην αίθουσα και παθαίνω 3 εγκεφαλικά: η Intimissimi έχει φυλάξει front row θέσεις για εμάς! Προχωράω με χαμόγελο, βρίσκω τη θέση μου και γεμάτη χαρά συζητάω με τη Φιλιώ, τον Γαβριήλ και τη Μυρτώ του MTV Greece πόσο τέλεια είναι να ακουμπάς διεθνές catwalk για πρώτη φορά. H φωτογραφία με πατουσάκια δεν άργησε να έρθει.

intimissimishow-smellslikefashion-46 intimissimishow-smellslikefashion-47 intimissimishow-smellslikefashion-65 intimissimishow-smellslikefashion-66

Το show ξεκινάει στις 19:30 ακριβώς. Στη σκηνή υπάρχει η Gaga Symphony Orchestra με μαέστρο τον Giorgio Fabbri που εμπλουτίζει live τη μουσική της επίδειξης. Το πρώτο μοντέλο ξεκινάει να περπατάει. Χειροκροτάμε, θαυμάζουμε τα εσώρουχα, όλα υπέροχα. Ξαφνικά, ακούγονται ουρλιαχτά από τις γυναίκες που βρίσκονται μέσα στην αίθουσα – ένας άντρας με six pack περπατάει στο catwalk και τα σαγόνια πέφτουν στο πάτωμα. Το fashion show συνεχίζεται με περισσότερα χειροκροτήματα και ουρλιαχτά, βλέπουμε εσώρουχα ξανά και ξανά, ώσπου ξαφνικά κάτι αλλάζει και τα μοντέλα φορούν ωραιότατα ρούχα για όλες τις ώρες: κυρίες μου, τα Intimissimi λανσάρουν σειρά ρούχων από το φθινόπωρο! Όλη η συλλογή είναι εμπνευσμένη από τον Great Gatsby επομένως καταλαβαίνεις ότι το ύφος των ρούχων και εσωρούχων χαρακτηρίζεται από πολυτέλεια, δαντέλα, bling bling λεπτομέρειες.

Αυτό που μου έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση, μετά από τη συλλογή, ήταν τα μοντέλα. Ντάξει για τους άνδρες δεν έχω να σχολιάσω κάτι, αλλά παρατήρησα ότι οι γυναίκες δεν είχαν αυτό το εξωφρενικά ωραίο σώμα που το βλέπεις και λες “δεν παίζει να είναι ανθρώπινο”. Φυσικά είχαν υπέροχα κορμιά και ακόμα πιο υπέροχα πρόσωπα αλλά με μεγάλη μου χαρά βρήκα ραγάδες και λίγη κυτταρίτιδα! Επίσης να σου πω ότι η μούσα των Intimissimi, η 22χρονη Tamara έχει καμπύλες και πολύ θηλυκό σώμα. Δεν γνωρίζω αν η εταιρία διάλεξε επίτηδες τέτοια μοντέλα, αλλά οφείλω να παραδεχτώ ότι ανακουφίστηκα που δεν είδα σώματα – αγάλματα. Κατάφερα να ταυτιστώ μαζί τους, να νιώσω οικεία, να αγαπήσω τις δικές μου ραγάδες και να αισθανθώ καλά με τον εαυτό μου, χωρίς να πάθω κατάθλιψη. Εσκεμμένα ή όχι, Intimissimi έχω να σου δώσω θερμά συγχαρητήρια για την επιλογή σου! Και επειδή τα πολλά λόγια είναι περιττά, απόλαυσε τις φωτογραφίες!

intimissimishow-smellslikefashion-67 intimissimishow-smellslikefashion-68 intimissimishow-smellslikefashion-69 intimissimishow-smellslikefashion-70 intimissimishow-smellslikefashion-74 intimissimishow-smellslikefashion-72 intimissimishow-smellslikefashion-71 intimissimishow-smellslikefashion-73 intimissimishow-smellslikefashion-catwalk2 intimissimishow-smellslikefashion-catwalk3 intimissimishow-smellslikefashion-catwalk6 intimissimishow-smellslikefashion-catwalk7 intimissimishow-smellslikefashion-catwalk9 intimissimishow-smellslikefashion-catwalk4 intimissimishow-smellslikefashion-catwalk1 intimissimishow-smellslikefashion-catwalk5 intimissimishow-smellslikefashion-76 intimissimishow-smellslikefashion-86 intimissimishow-smellslikefashion-80 intimissimishow-smellslikefashion-81 intimissimishow-smellslikefashion-79 intimissimishow-smellslikefashion-84 intimissimishow-smellslikefashion-77 intimissimishow-smellslikefashion-82 intimissimishow-smellslikefashion-83 intimissimishow-smellslikefashion-85 intimissimishow-smellslikefashion-75 intimissimishow-smellslikefashion-87 intimissimishow-smellslikefashion-88 intimissimishow-smellslikefashion-89

 

Ναι, το “αγόόόόρι μου, παντρέψου με!” είναι η δική μου φωνή.

Μπορείς να βρεις περισσότερα για το show με το hashtag #intimissimishow!